Olet nyt Philips Lighting -sivustolla. Käytettävissä on maakohtainen versio sivustosta.
Ehdotukset

  Philipsin ulkovalaistus

  Kaikenlaisiin ulkotiloihin sopivia pihavalaistusratkaisuja

  Al fresco -valaistuksella luot miellyttävän ilmapiirin

  Kevät on ideaalia aikaa puutarhan uudistamiselle. Auringonpalvojat ja ulkoilmassa viihtyvät siirtyvät ulos nauttimaan lämpimästä auringonpaisteesta ja lataamaan akkujaan takapihan vihreässä paratiisissa. Mutta miksi auringonlaskun jälkeen pitäisi siirtyä sisätiloihin raittiin ilman parista? Pihapiirien ei tarvitse enää olla pimeitä. Oikein valituilla ulkovalaisimilla, olipa kyse sitten pihapiirin aurinkokennovalaisimista tai LED-pihavalaisimista, voidaan luoda pihapiiriin miellyttävä tunnelma. Näin lämpimästä säästä voi nauttia pitkään iltaan asti.

   

  Katso video ja opi lisää helposta asennuksesta.

  Al fresco -valaistus
  find-your-keys

  Löydätkö avaimesi pimeässä?

  ulkovalaistus 2017

  Haluatko parempaa valaistusta ulkotiloihin, jotta voit nauttia ajasta perheen kanssa?

  Ulkovalaistus – trendikkäät, kestävät ja taloudelliset pihavalaistustuotteet


  Hienon muotoilun ansiosta Philipsin tuotteet ulkovalaistukseen näyttävät upeilta. Kestävät tuotteet soveltuvat erilaisiin sääolosuhteisiin laadukkaiden materiaalien ja työnlaadun ansiosta. Tietoisuus siitä että kevät tulee ajallaan, ja että pihavalaisimet tulevat valaisemaan pihan, auttaa selviämään synkistä talvipäivistä. Turvallisen käsittelyn ja helpon asennuksen ansiosta myös harrastelijat saavat aikaan ammattilaistasoisia tuloksia ulkovalojen asennuksessa.


  Philipsin ulkovalaistuksen integroiduilla LED-moduuleilla on 25 vuoden käyttöikä ja 5 vuoden takuu. Koska lamput on vaihdettava keskimäärin 20 vuoden välein, niitä on huollettava harvemmin kuin kiinteistöjä keskimäärin, joten pihapiirissä voi huoletta viettää aikaa.

  Innovatiivisia ja älykkäitä ratkaisuja pihapiiriin

  product_intro_icon_bewegung

  Liiketunnistimet

   

  Philipsin liiketunnistimet sisältävät pihavalaisimet parantavat turvallisuutta ja ovat erittäin energiatehokkaita. Valotunnistimet erottavat päivänvalon ja pimeän, kun taas liiketunnistimet havaitsevat lähestyvän henkilön

  product_intro_icon_led

  LED

   

  Philipsin LED-pihavalaisimissa käytetään uusinta tekniikkaa. Niiden valontuotto ja valonlaatu ovat erinomaisia. Ne tuottavat lämmintä valkoista valoa, ja niiden käyttöikä on pitkä.

  Pihapiirin parhaimmat ratkaisut: vuoden 2018 uudet pihapiirin valaistustuotteet

  • Integroiduilla LED-moduuleilla 25 vuoden käyttöikä ja 5 vuoden takuu
  • Laadukkaat materiaalit ja hyvä työnlaatu
  • Kestävä kaikenlaisissa sääolosuhteissa
  • Erinomainen muotoilu ja turvallinen käsittely
  •  Tasainen valonjako integroitujen ledien ansiosta
  • Vähemmän varjoja kuin perinteisissä lampuissa
  • UV-testien kiistämättömät tulokset: ei värimuutoksia
  • Lamppuja ei tarvitse vaihtaa
  • Jopa 90 prosentin energiansäästöt näkyvät alhaisina energiakustannuksina
  • Helppo asentaa nopeasti vain 3 vaiheessa
  • 600–800 luumenin LED-moduulit takaavat voimakkaan, lämpimän valkoisen valon
  • Vastaa 12–15 watin energiansäästölamppuja
  • Aidosti värin toistavan valon värilämpötila on 2 700 kelviniä
  wand3
  Oikeanlaisella ulkovalaistuksella ei ainoastaan luoda miellyttävä ilmapiiri pihapiiriin, vaan myös kirkkaasti valaistu ja turvallinen sisäänkulkualue. Tämä saadaan aikaan erityisesti valituilla seinävaloilla. Seinävalot luovat myös lämpimät valaistusefektit terasseille ja parvekkeille sekä takaavat miellyttävät kesäillat.
  wege3
  LED-ulkovalaistustuotteet, kuten jalustalliset valaisimet ja terassivalot ovat täydellinen ratkaisu pihapiirien tai terassien valaisemiseen sekä rauhallisen taustan luomiseen rentouttavalle, raittiissa ilmassa vietetylle illalle.
   
   
  sockel3
  Oikein valitulla ulkovalaistuksella pihapiirin voi muuttaa sekä idylliseksi että turvalliseksi ympäristöksi. Sisääntulojen ja polkujen käytävävalaistus varmistaa turvallisen kulun tontille ja luo ainutlaatuisen ja unohtumattoman ensivaikutelman.