Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Ulkovalaistusta tarvittaessa

  Oikeanlainen valo auttaa löytämään tiesi, kun ulkona on muuten pimeää

  Philipsin liikkeen voimaa

  Lue lisää Philipsin liikkeentunnistustekniikasta

   

  Miten voit löytää avaimesi pimeässä? Miten voit nähdä, kuka on etuovella? Tai miten voit varmistaa, ettet kompastu johonkin päivittäisten askareidesi aikana? Lue, mitä hyötyä liikkeentunnistustekniikasta on.

  Miten valaistus voi säästää sähköä?
  icon_energysaving_outdoor
  Se on yksinkertaista. Liiketunnistimien avulla puutarhavalaistuksen sähkökustannukset pysyvät kurissa, eivätkä naapurit valita häiritsevistä valoista. Mikäli valitset aurinkovoimalla toimivat LED-ulkovalaisimet, sinun ei tarvitse maksaa mitään ulkotilojen valaisemisesta.
  Parantaako valaistus turvallisuutta?
  icon_lock
  Kyllä. Pimeän tultua ulkovalaistus voi ehkäistä asuntomurtoja, joten voit nukkua yösi rauhassa. Tämän vuoksi omakotitalojen omistajat, jotka ovat asentaneet ulkovalot, kuten kuistinvalot tai ulkokäyttöön tarkoitetut seinävalaisimet, tuntevat olonsa yleisesti ottaen turvallisemmaksi.
  Mihin ulkotilojen turvavalaisimet kannattaa sijoittaa?
  icon_lock

  Ulkovalaisimet on sijoitettava oikein, jotta ne toimivat odotetusti – niin turvallisuuden kuin käyttömukavuudenkin kannalta. Ainakin seuraavat alueet on tärkeää valaista pimeällä:

   

  - Sisäänkäynnit
  - Autotallialueet

  - Talon nurkat

  Miten liiketunnistimet toimivat?
  liiketunnistin
  Ulkovalojemme varusteena on liikkeen havaitseva infrapunaliiketunnistin. Tämän vuoksi ne ovat erittäin energiatehokas valonlähde, sillä ne valaisevat vain silloin, kun joku on tunnistimen läheisyydessä. 
  Kuinka kaukaa liiketunnistin havaitsee liikkeen?
  icon_motion-sensor_outdoor
  Turvavalaistuksemme on suunniteltu havaitsemaan liike 10 metrin alueelta. Se on kätevä tapa valaista reitti pimeällä. Samalla säästät sähköä, sillä valot syttyvät vain tarvittaessa.
  Onko asentaminen vaikeaa?
  helppo asennus
  Ei lainkaan. Koska asentaminen on yksinkertaista, voit kätevästi valita, milloin automaattinen tunnistin sytyttää valot ja kuinka kauan valot palavat. Ja jos haluat, että valot palavat pitkään, tunnistimet on helppo poistaa käytöstä.

  Ulkovalaistus - ennaltaehkäisevä, vankka ja energiaasäästävä

   

  Valo turvaa kotia. Philipsillä on laaja valikoima ulkovaloja, jotka syttyvät liikkeestä tai illan pimetessä. Liiketunnistimien etu on se, että liikkeen havaitessaan valo syttyy äkisti yllättäen ei-toivotun vieraan. Lamput joissa on hämärätunnistin syttyvät pimeän laskeutuessa ja sammuvat automaattisesti päivän taas kirkastuessa.

  Haluatko, että ulkovalaistus saa pihasi loistamaan?