Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Pihavaloja erityisiin hetkiin

  Funktionaalinen ja tyylikäs ulkovalaistus tuo pihapiiriisi eloa koko päivän ajaksi

  Valaistusta pihapiireihin ja parvekkeille


  Voit viettää enemmän aikaa ulkona pihan paremman ulkovalaistuksen ansiosta. Pidä juhlat ulkona tai rentoudu lukemalla kirjaa. Oli kyse sitten  suuresta pihasta tai pienestä parvekkeesta,  oikeanlainen valaistus luo miellyttävän ilmapiirin ajanviettoon ystävien ja perheen parissa raikkaassa ulkoilmassa.
  icon_energysaving_outdoor

  Helppo asennus


  Valaisimen asennuksen ei tarvitse olla vaikeaa. Philipsin pihavalaisimet on suunniteltu siten, että niiden asennus on mahdollisimman yksinkertaista. Voit asentaa ulkovalaisimet kolmena helppona vaiheena. Monet tuotteidemme ostajat ovat tästä samaa mieltä. Asiakkaat, jotka ovat käyttäneet tuotteitamme, ovat kertoneet, että ne on helppo asentaa*.


  (*Lähde: Kotikäyttötesti, Ranska – 2015)

  Icon_LEDincluded_outdoor

  Kaunis korkealaatuinen valo


  Täydellisen päivän täydelliseksi päätökseksi nosta jalkasi ylös ja rentoudu ulkona valkoisen valon pehmeässä hehkussa. Valkoinen valo auttaa rauhoittumaan illalla ja nauttimaan ulkotiloista vieläkin enemmän. Ulkovalaisimet tuottavat yhdenmukaisen ja yhtenäisen lämpimän valkoisen valon, jonka värilämpötila on 2 700 kelviniä, tai viileän valkoisen valon, jonka värilämpötila on 4 000 kelviniä. 
  Icon_high-quality_outdoor

  Tuo pihapiiriisi tyyli esiin valoilla


  Pihavalaisimet tuovat sisätilojen tyylikkään sisustuksen saumattomasti ulkotiloihin. Valaisimissa on modernit tai perinteiset viimeistelyt, jotka täydentävät pihasi ulkonäköä ja saavat jokaisen hetken loistamaan. Korkealaatuiset materiaalit ja upeat tuotemallit antavat tyylikkään säväyksen pihapiirisi teemaan.

  Osta verkossa

  Löydä lähin myymälä

  Kokeile valaistusta virtuaalipihassa!

  Ulkovalaistussuunnittelu – vinkit

  Tuo pihaasi loistoa epäsuoralla valaistuksella

  Epäsuora valaistus luo miellyttävän ilmapiirin, kun taas suora valaistus on funktionaalisempi. Voit piilottaa valaisimet pensaikon tai pensasaidan taakse tai kohdistaa valaisimet terassin seinään halutun ilmapiirin luomiseksi. Vältä kirkkaan valon kohdistumista suoraan vierailijoittesi silmiin.

  LED-pihavalot luovat satumaisen tunnelman

  Tarvitset lisää puutarhavalaisimia sen mukaan, kuinka leveä piha on. Valitse  LED-valot , jotka kestävät tavallisia hehkulamppuja pidempään ja kuluttava vähemmän energiaa.  Aurinkovoimalla toimivat pihavalot tallentavat auringon voiman päivän aikana, joten voit nauttia kauniista tunnelmavalaistuksesta pitkälle iltaan asti! 

  Philipsin Abelia-lyhty kulkee helposti mukanasi. Siinä on sekä kynttilävaloefekti että voimakkaampi valo, joten se luo aina tunnelmaa parvekkeelle ja pihaan.

  Mihin ulkovalot sijoitetaan?

   

  Tuo pihaasi loistoa epäsuoralla valaistuksella.

   

  Jotta ulkovalaisimet toimisivat mahdollisimman turvallisesti ja miellyttävästi, on tärkeää, että sijoitat ne oikein. Iltavalaistusta vaativat alueet:

  • ulko-ovet
  • autotallin alue
  •  talon kulmat
  Abelia
  Löydätkö avaimesi pimeässä?