Ehdotukset

  Etsi käyttötarkoitukseen sopiva sovellus

  Viralliset Philips Hue -sovellukset


  Philips Hue tarjoaa maksuttomia älyvalosovelluksia. Jokaisella sovelluksella on oma käyttötarkoituksensa, halusitpa säätää yhden huoneen valoja, määrittää automaattiset valaistusrutiinit tai synkronoida valot musiikin, elokuvien tai pelien kanssa.
  hue-sovellus

  Hue-sovellus        

   

  Kun yhdistät älyvalaistusjärjestelmän Hue-siltaan, voit hallita sitä Hue-sovelluksella. Hallitse jopa 50 valaisinta ympäri kotia, ota kodin ulkopuolinen hallinta käyttöön säätääksesi LED-valoja mistä tahansa, määritä automaattisia rutiineja ja ajastimia sekä suorita muita toimintoja.

  Hue Bluetooth -sovellus

  Hue Bluetooth -sovellus

   

  Hue Bluetooth (BT) -sovelluksella hallitaan Philipsin Hue Bluetooth -valaisimia. Hallitse jopa 10 valaisinta yhdessä huoneessa ja luo täydellinen tunnelma mihin tahansa tilaisuuteen. Katso, onko pakkauksessa Bluetooth-kuvaketta, joka osoittaa, että Hue-tuotteesi ovat yhteentoimivia Hue Bluetooth -sovelluksen kanssa.

  Hue sync app

  Hue Sync mobile app

   

  Hue Sync -mobiilisovelluksen ja Philips Hue Play HDMI ‑synkronointiboksin avulla saat valot tanssimaan, vilkkumaan, himmentymään ja kirkastumaan TV-näytön tahdissa.

  sync desktop -sovellus

  Sync Desktop -sovellus        

   

  Sync Desktop -sovellus yhdistää Philips Hue tukevat LED-valot musiikkiin, elokuviin tai peleihin. Määritä valot seuraamaan, mitä näytössä on, tai tanssi musiikin tahdissa.

  Sierra / High Sierra
  Windows 10 (x64)
  työpöytäkuvake

  Hue Sync voidaan ladata vain työpöydälle.

  Onko sinulla vieläkin pyöreä Bridge v1? 

  Onko sinulla vieläkin pyöreä Bridge v1? 

  Tutustu Hueen

   
  Lue lisää Philips Hue -älyvalaistusjärjestelmästä ja valitse itsellesi sopivin hallintavaihtoehto.
  huen toimintaperiaate

  Huen toimintaperiaate

  tutustu valaisimiin

  Tutustu valaisimiin