Ehdotukset

  Pelihuoneen valaistusideat

  22. helmikuuta 2019

   

  Jokainen konsoli- tai PC-intoilija haluaa ideaalin järjestelyn pelaamista varten, joka mahdollistaa heidät ottamaan pelaamisesta kaiken irti. Oli sinulla huone siunattu pelaamista varten tai ei, nämä pelihuoneen valaistusratkaisut antavat sinun kustomoida pelijärjestelysi omannäköiseksi.

  1. 1. Leiki väreillä
  1.  

  Ohjelmoitavat väriä vaihtavat LED-valaisimet ovat oivallinen ratkaisu luodakseen tarvittavan tunnelman optimaaliseen pelaamiseen. Monilla vaihtoehdoilla, voit valita oikeat LED-valaisimet jotka sopivat pelihuoneeseesi.
  Värikäs synkronoitu pelihuone tietokone

  1. LED valonauhat
  1.  

  Asenna itsestään liimautuvat älykkäät LED-valonauhat ruutuusi, pelisysteemiisi sekä tummien kalusteidesi taakse ja synkronoi ne ruutusi tapahtumiin. Ne luovat uskomattoman taustavalon - jopa silloin kun pidät tauon pelaamisestasi!

  1. Valopylväät
  1.  

  Älykkäät LED-valopylväät voivat tehdä pelaamisesta ennennäkemättömän miellyttävää kaikille PC-intoilijoille - yksinpelaajille tai monipelaajille. Ohjelmoitavat valopylväät voivat asettaa lattialle tai monitorisi viereen, värittääkseen seinäsi väriä vaihtavilla valoilla jotka vastaavat ruutusi tapahtumia.

   

  Synkronoi valosi peleihisi ja vahvista pelikokemustasi Philips Hue Syncin avulla.

  1. 2. Yhdistä valaisimesi huoneesi teemaan
  1.  

  Jos pelihuoneesi teema on futuristinen, kromi- tai nikkelivalaisin sopii erinomaisesti huoneeseesi. Näiden valaisimien avulla voit nostaa teemasi uudelle ulottuvuudelle verrattuna muihin huoneisiisi. Jos kyseinen teema tuntuu liian liioitellulta toisessa huoneessa, se varmasti sopii täydellisesti pelihuoneeseesi.

  1. 3. Koristele pelihuoneesi
  1.  

  Muista viimeistellä pelialueesi lisäämällä muun muassa LED-valaistuksella varustetun näppäimistön ja hiiren. Sekoita lämpimän ja viileän loisteen elementit luodaksesi täydellisen pelitunnelman huoneeseesi.
  Värikäs synkronoitu pelihuone tietokone henkilö pelaamassa

  1. 4. Tehtävävalaistus
  1.  

  Jokainen huone tarvitsee tehtävävalaistusta - eikä pelihuoneet ole mikään poikkeus. Varmista että sijoitat pöytävalaisimia huoneeseesi niitä hetkiä varten kun luet tai teet tehtäviä ilman tietokonetta. Tämä on alue mihin voit lisätä ripauksen tyyliä.

   

  Vinkki: Lisää yleisiä valaistuselementtejä kuten kattolamppuja tai upotettuja kohdevalaisimia tiettyihin huoneesi alueisiin. Käytä himmennintä säätääksesi kirkkautta, lämpöä ja kaikkea siltä väliltä. Himmentimet ovat myös oivallisia luodaksesi täydellisen tunnelman, jos pelihuoneesi on hieman vanhanaikaisempi. 

   

  On myös tärkeätä ottaa useita taukoja ruutujen edestä antaaksesi silmiesi levätä. Jos olet kesken pelimaratonin etkä voi nousta tuolista, kokeile keskittyä pisteeseen ruutusi takaa niin kauan kuin voit, antaaksesi silmillesi tauon pelaamisesta.

  Samankaltaiset artikkelit