Ehdotukset

  Tyylikäs, käytännöllinen ja tehokas

  Centris

  Luo tilanteeseen 
  sopiva valaistus


  Centris-kattokohdevalaisin valaisee koko huoneen ja korostaa lisäksi suosikkikohteitasi, joten sen avulla voit luoda todella ainutlaatuisen tunnelman. Valitse kunkin valon väri yksitellen tai aseta koko valaisin luomaan lämpimän valkoista valoa. Centris-valaisimella voit mukauttaa kotisi valaistusta vapaasti tilanteen mukaan.
  Yksilöllinen valaistus

  Yhdistä käytännöllinen ja tunnelmallinen valaistus


  Valaisimen jokaisen valon väri on vapaasti valittavissa, epäsuora päävalo mukaan lukien, joten voit luoda helposti juuri halutun tunnelman.

  Säädä jokaista kohdevaloa erikseen


  Jokaista kohdevaloa voidaan säätää 350 astetta ja suunnata ylös- ja alaspäin, joten voit korostaa juuri haluamasi kohteita.

  Tehokas valontuotto


  Jopa 4 200 luumenin valotehon ja langattoman himmennyksen ansiosta Centris voi valaista koko huoneen värikkäällä valolla tai luoda rentouttavan tunnelman himmeällä valaistuksella.
  älykäs kattovalaisin, jossa on kaksi kohdevaloa

  2 kohdevalon Hue Centris -kattovalaisin

  älykäs kattovalaisin, jossa on kolme kohdevaloa

  3 kohdevalon Hue Centris -kattovalaisin

  älykäs kattovalaisin, jossa on kolme kohdevaloa ristimuodostelmassa

  3 kohdevalon Hue Centris -kattovalaisin

  älykäs kattovalaisin, jossa on neljä kohdevaloa

  4 kohdevalon Hue Centris -kattovalaisin

  Tilanteeseen sopiva valaistus

  "Centris-valaisimella saat epäsuoraa valoa ja suunnatun korostusvalaistuksen yhdestä pisteestä. Voit suunnata valoa ja korostaa huoneen eri alueita tai kohteita."


  – Emmanuel Van Den Akker, tuotesuunnittelija

  Kysymyksiä ja vastauksia

  Mitä tarvitsen Hue Centrisin käyttämiseen?

  Tarvitset Hue Centrisin käyttämiseen vain itse valaisimen ja Hue Bluetooth -sovelluksen tai Hue-sovelluksen. Jos haluat käyttää Hue-sovellusta, joka tuo käyttöösi myös muita älyvalaistusominaisuuksia, järjestelmässä on oltava Hue Bridge.

  Mitä ohjaan Hue Centrisiä?

  Voit hallita Centris-valaisinta kolmella eri tavalla:

   

  • Käytä Hue Bluetooth -sovellusta tai Hue-sovellusta: Käytettävä sovellus määräytyy sen mukaan, onko järjestelmässä Hue Bridge. Hue Bluetooth -sovelluksella voit ohjata Bluetooth-kantaman alueella (eli huoneessa) olevia valoja. Hue-sovellus yhdessä Hue Bridgen kanssa mahdollistaa valojen ohjauksen mistä tahansa. Lue lisää Hue Bridgestä.
   
  • Käytä tarvikkeita: Älykkäät Philips Hue -tarvikkeet, kuten Hue dimmer switch ja Hue smart button, voidaan yhdistää Hue Centrisiin. Huomautus: Bluetoothin kautta ohjatussa kokoonpanossa voidaan käyttää vain Hue Dimmer switchiä.
   
  • Käytä ääntäsi: Yhdistä valot älykotiavustajaan, kuten Amazon Alexaan, Google Assistantiin tai Apple HomeKitiin , niin voit ohjata valoja puheella. Huomautus: Bluetoothin kautta ohjatussa kokoonpanossa voidaan käyttää vain Amazon Alexaa ja Google Assistantia.

   

  Kun olet määrittänyt Hue Centrisin sovelluksessa, voita ohjata valoja haluamallasi tavalla:

   

  Ohjaa valoja yksitellen: Valitse kunkin valon väri, lämpötila tai kirkkaus manuaalisesti Hue-sovelluksessa.

   

  Ohjaa kaikkia valoja kerralla: Yhdistä Hue Centris -valaisimen kaikki valot yhdeksi alueeksi ja ohjaa niitä kerralla.

  Mitä asennan ja määritän Hue Centrisin?
  • Asenna valaisin kattoon käyttöohjeessa kuvatulla tavalla.
   
  • Yhdistä Hue Centris -valaisin Philips Hue -järjestelmääsi käyttämällä Hue-sovellusta tai Hue Bluetooth -sovellusta. Sovellus tunnistaa valaisimen jokaisen valon erikseen: esimerkiksi Hue Centris -valaisin, jossa on kolme kohdevaloa ja yksi päävalo, näkyy sovelluksessa neljänä erillisenä valona.
   
  • (Valinnainen) Yhdistä erilliset valot alueeksi ja ohjaa kaikkia valoja kerralla. Valitse Asetukset > Huoneet ja alueet > Luo uusi > Luo alue. Ryhmitä Hue Centrisin valot alueeksi noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita. 
  Voinko muuttaa Hue Centris -valaisimen kohdevalojen suuntausta?

  Kyllä. Centris-valaisimen jokaista kohdevaloa voi säätää erikseen. Avaa kohdevalon sivussa oleva ruuvi mukana toimitetulla työkalulla, suuntaa kohdevalo ja lukitse sitten valo paikalleen kiristämällä ruuvi.