Ehdotukset
  sync icon

  Miten älyvalot synkronoidaan?

   
  Älykkäät Philips Hue -värivalot ja mediasisällön voi synkronoida kahdella tavalla: Valot voi synkronoida tietokoneella olevaan sisältöön Hue Sync -työpöytäsovelluksella, kun taas Philips Hue Play HDMI -synkronointiboksilla voi synkronoida valot kotiteatterin televisiosisällön mukaan.
  TV + synkronointiboksi + Hue Sync -mobiilisovellus

  Synkronoi kotiteatterin kanssa

  Tietokone + Hue Sync -työpöytäsovellus

  Synkronoi tietokoneen kanssa

  Synkronoi kotiteatterin kanssa

  Philips Hue Play HDMI -synkronointiboksi

  Voit synkronoida Philips Hue Play HDMI -synkronointiboksin avulla olohuoneen valot (tai missä kotiteatterisi sitten onkin) television sisällön mukaan käyttämällä HDMI-liitännällä yhdistettyjä medialaitetta. Synkronointiboksi ja Hue Sync -mobiilisovellus varmistavat kokonaisvaltaisen valaistuskokemuksen riippumatta siitä, katsotko uusimman hittisarjan koko kauden kerralla, oletko keskellä taistelujen tuoksinaa pelissä vai järjestätkö upeat bileet.

  Jopa 4 HDMI-laitetta liitettävissä

  Synkronoi mediasisältösi valaisinten kanssa

  Käyttökokemuksen mukautus maksuttomalla sovelluksella

  €249,99

  Kysymyksiä ja vastauksia

  Voiko nykyistä Hue Sync -työpöytäsovellusta käyttää Philips Hue Play HDMI -synkronointiboksin kanssa?

  Ei. Philips Hue Play HDMI -synkronointiboksia ei voi käyttää Hue Sync -työpöytäsovelluksella, mutta voit käyttää sitä Hue Sync -mobiilisovelluksella. 
  Nykyistä Hue Sync -työpöytäsovellusta käyttäessäsi Philips Hue -värivalovalinnat perustuvat tietokoneen sisältöön. Philips Hue Play HDMI -synkronointiboksi on laite, joka käyttää samaa tekniikkaa kotiteatterin käyttökokemuksen täydentämiseen ympäröivän valaistuksen avulla – ilman tietokonetta tai kannettavaa – nyt television sisältö vaikuttaa valaistukseen. Voit ohjata laitetta Hue Sync -mobiilisovelluksella. 
  Yhdistä HDMI-liitäntää käyttävät laitteet synkronointiboksiin ja synkronointiboksi televisioon, ja näe sitten, miten valot tanssivat, vilkkuvat, himmentyvät ja kirkastuvat television sisällön mukaan. HDMI-liitäntää käyttäviä laitteita ovat esimerkiksi Netflix, pelikonsolit, kuten Playstation, ja digiboksit.

  Mitä tarvitsen älyvalojen synkronointiin Philips Hue Play HDMI -synkronointiboksin kanssa?

  Synkronointiboksin käytön aloittaminen on helppoa:

  1. Asenna älykkäät Philips Hue -värivalot ja Hue-silta

  2. Liitä Philips Hue Play HDMI -synkronointiboksi HDMI-laitteisiin ja televisioon.

  3. Lataa Hue Sync -mobiilisovellus.

  Mikä on paras tapa määrittää Entertainment-alue?

  Voit luoda Hue-sovelluksella Entertainment-alueen, joka ilmaisee Philips Hue Play HDMI -synkronointiboksille, kuinka monta valoa on käytössä, missä ja millä korkeudella nämä valot ovat ja miten synkronointiboksi käyttää niitä synkronoinnin aikana. Paras tulos saadaan käyttämällä useita television ympärille sijoitettuja älykkäitä Hue-värivaloja. (Hue Play -valopalkit ovat kätevä tapa päästä alkuun.) Siirry tukisivulle, jossa on lisätietoja valojen synkronoinnista television kanssa, Entertainment-alueiden määrittämisestä ja paljon muuta.