Ehdotukset


  Tyyliltäänkin fiksumpaa älyvalaistusta


  Philips Hue tekee yhteistyötä muiden valaistusmerkkien kanssa tarjotakseen lähes äärettömän valikoiman erimallisia Huen kanssa yhteensopivia älylamppuja ja -valaisimia.

  Friends of Hue –lamput ja valaisimet

  värigradientti

  Täysin yhteensopiva


  Lisää vain Friends of Hue ‑lamppu Hue-sovellukseesi, niin voit ohjata sitä kuten muitakin Philips Hue ‑valojasi.
  app-control

  Ohjat käsissäsi – juuri niin kuin haluat


  Hue-sovelluksella ohjaamisen lisäksi Friends of Hue ‑lamput ja valaisimet sopivat yhteen Hue tarvikkeiden, kuten liiketunnistinten, kytkinten sekä ääniohjattujen älykotiavustajien kanssa.
  designs

  Laaja valikoima malleja


  Friends-kumppaneidemme ansiosta pääset valitsemaan kotisi sisustusta täydentävän lampun tai valaisimen lukemattomista Hue-yhteensopivista vaihtoehdoista.
  Perusvalaistuksen_ohjaus

  Kumppanimme

  Älylamput ja Hue: täydellinen pari


  Herätä kotisi eloon omaleimaisilla malleilla, jotka sopivat saumattomasti yhteen älykkään Philips Hue ‑kotivalaistusjärjestelmän kanssa. Voit räätälöidä kotisi valaisimilla, jotka sopivat omaan tyyliisi – ja valaistustoiveisiisi. 
  friends of hue -logo

  Friends of Hue

   

  Friends of Hue -logo kertoo sinulle, että tuote on varmasti testattu ja sertifioitu ja että se toimii älykkään Philips Hue ‑valaistusjärjestelmäsi kanssa.

  Tutustu kumppaneihimme


  Tutustu merkkeihin, jotka tarjoavat Hue-yhteensopivia valaisimia ja lamppuja, joiden avulla voit laajentaa älykotisi kattavuutta haluamaasi suuntaan. 

  Eikö Hue ole vielä tuttu?

   
  Philips Hue tuo älyvalaistuksen koteihin. Sen avulla kuka tahansa voi luoda erityisiä hetkiä ja automatisoida valaistuksen. Voit aloittaa Philips Huen käytön omalla tavallasi joko Bluetoothin tai sillan avulla. Eikä hätää: vaikka aloitat Bluetoothilla ohjatusta järjestelmästä, voit lisätä sillan myöhemmin.
  hue-bluetooth

  Philips Hue ja Bluetooth

  Kätevä tapaa siirtyä älyvalaistukseen

  hue-bridge

  Philips Hue ja silta

  Hyödynnä kaikki ominaisuudet

  Tarvitsetko apua?

   

  Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua tiettyyn ongelmaan? Autamme mielellämme. Tutustu Hue-chattiin tai ohjevideoihin tai ota yhteyttä sosiaalisen median kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.

  Vastuuvapauslauseke

   
  • Friends of Hue ‑tuotteiden saatavuus voi vaihdella maan mukaan.
  • Älytoimintojen täydelliseen käyttöön tarvitaan Philips Hue ‑silta ja valaistuksen ohjauksen perustoimintoihin Philips Hue ‑himmennin (on/off, himmennys ja valaistusvaihtoehdot).