Ehdotukset
  samsung-logo

  Philips Hue toimii Samsung SmartThingsin kanssa

   

  Yhdistä Philips Hue Samsung SmartThings -sovellukseen, niin saat yhdistettyä valosi muihin älykodin laitteisiin – ja saat ne toimimaan yhdessä.

  Älykoti perustuu laitteiden yhteistyöhön
   

  Kun yhdistät Philips Hue -lamput Samsung SmartThingsiin, saat kodin kaikki älylaitteet hallintaasi. Voit luoda valaistusasetuksia, jotka ohjaavat valojesi lisäksi myös esimerkiksi älykaihtimia tai -televisiota, mikä tekee älykodistasi oikeasti älykkään.
  let-your-home-say-start-the-show

  Anna kotisi sanoa: "Esitys alkakoon!"
   

  SmartThings-sovelluksella voit luoda valaistusasetuksen, joka tekee elokuvaillasta erityisen. Voit sulkea kaihtimet ja himmentää Philips Hue -lamput yhdellä napautuksella ennen elokuvan alkamista.
  let-your-home-say-goodbye

  Anna kotisi sanoa: "Nähdään taas!"
   

  Nyt et enää unohda sammuttaa valoja tai televisiota. Yhdistä Philips Hue -valaistus televisioosi SmartThings Hubilla, niin luot kodista poistumiselle itsesi näköisen valaistusasetuksen, joka sammuttaa kaikki kotisi älylaitteet.

   

  let-your-home-say-goodbye
  let-your-home-say-lets-party

  Anna kotisi sanoa: "Nyt juhlitaan!"
   

  Virittäydy juhlatunnelmaan erityisellä räätälöidyllä SmartThings-valaistusasetuksella. Yhdellä painikkeen kosketuksella voit säätää valaistuksen tunnelman kohottamiseksi, käynnistää musiikin ja antaa juhlien alkaa.
  controll-it-all-through-the-smartthings-app

  Ohjaa koko palettia SmartThings-sovelluksella
   

  SmartThings-sovelluksella voit yhdistää Philips Hue -lamput mihin tahansa Samsung-laitteeseen. Jos haluat ohjata muita älylaitteita ja yhdistää ne valoihisi, ota käyttöön SmartThings Hub.
  controll-it-all-through-the-smartthings-app

  Näin määrität Samsung SmartThingsin toimimaan Philips Huen kanssa

  Samsung SmartThings

  Ota Philips Hue käyttöön

  käytön aloittaminen 1

  Eikö Hue ole vielä tuttu?

   

  Lue, mitä tarvitset Philips Hue -älyvalaistuksen käytön aloittamiseen.

  käytön aloittaminen 2

  Käytätkö jo Hue-valaistusta?

   

  Etsi kotiisi sopivat Philips Hue -valot, valaisimet, lamput ja tarvikkeet.

  Autamme mielellämme

   

  Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko tukea? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja katso ohjevideoita. Autamme aina mielellämme.

  Vastuuvapauslauseke

   
  1. Philips Huen ja SmartThingsin yhteiskäyttöominaisuuksia voi käyttää vain neliön muotoisen Philips Hue Bridge V2 -version kanssa.
  2. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa SmartThings-yhteensopivissa laitteissa. Käyttökokemus voi vaihdella alueen, kielen ja laitteen mukaan.