Ehdotukset

  Toimii yhdessä älykotilaitteiden kanssa

  Yhdistä Philips Hue -valosi kodin älylaitteisiin, jotka vievät älykotisi uudelle tasolle

  Paranna kotiasi älylaitteilla

  Käytännöllinen-kuvake

  Käytännöllinen


  Älykoti tekee elämästä helpompaa – voit ohjata valoja äänikomennoilla ja määrittää valot syttymään automaattisesti, kun oven lukitus avataan.
  Turvallinen-kuvake

  Turvallinen


  Paranna kotisi turvallisuutta määrittämällä valot syttymään, kun joku lähestyy ovea, tai vilkkumaan punaisina palohälyttimen hälyttäessä.
  Kattava-kuvake

  Kattava


  Älykotilaitteiden avulla voit ohjata ja valvoa kotisi kaikkia älytuotteita yhdestä laitteesta kaikkialla maailmassa.
  IFTTT
  IFTTT

  If This Then That (IFTTT)

  Luo IFTTT-järjestelmän avulla sovelmia, jotka toimivat sovellusten välisinä yhteyksinä ja sytyttävät valoja määritettyjen toimien perusteella. Voit esimerkiksi määrittää Philips Hue -valot vilkkumaan sinisinä sateen merkiksi tai säätää olohuoneen valaistuksen sopivaksi uusinta Instagram-julkaisuasi varten.
  IFTTT
  Logitech
  Logitech
  Logitech

  Logitech Harmony

  Älytelevisioista tuttu Logitech Harmony toimii myös Philips Hue -valojen kanssa. Voit esimerkiksi himmentää valot television katselua varten tai valita valaistukseen suosikkijoukkueesi värit ottelun ajaksi helposti television kaukosäätimellä.
  Samsung SmartThings
  Samsung SmartThings

  Samsung SmartThings

  Yhdistä Samsung SmartThingsiin ja luo keskus , jossa voit hallita kaikkia älykotituotteitasi, mukaan lukien Philips Hue -valoja. SmartThing-sovelluksella voit käynnistää radion herätysrutiinilla, valita valaistuksen värin tunnistimen havaitessa avoimen ikkunan – ja paljon muuta.
  Samsung SmartThings
  Vivint Smart Home
  Vivint Smart Home
  Vivint Smart Home

  Vivint Smart Home

  Yhdistä Vivint-laitteesi Philips Hue -valoihin ja helpota päivittäisiä rutiinejasi: lukitse ovet, sammuta valot ja madalla lämpötilaa yhdellä kosketuksella tai määritä valot syttymään ja toivottamaan sinut tervetulleeksi kotiin, kun avaat etuoven lukituksen.
  XFINITY Home
  XFINITY Home

  XFINITY Home

  Yhdistä XFINITY Home -turvallisuusjärjestelmä Philips Hue -valoihin ja tee elämästäsi helpompaa yksi rutiini kerrallaan. Luo aikatauluja, jotka sammuttavat valot, kun hälytysjärjestelmä aktivoidaan, tai sytyttävät valot, kun hälytysjärjestelmä poistetaan käytöstä aamulla.
  XFINITY Home

  Ota Philips Hue käyttöön

  käytön aloittaminen 1

  Eikö Hue ole vielä tuttu?

   

  Lue, mitä tarvitset Philips Hue -älyvalaistuksen käytön aloittamiseen.

  käytön aloittaminen 2

  Käytätkö jo Hue-valaistusta?

   

  Etsi kotiisi sopivat Philips Hue -valot, valaisimet, lamput ja tarvikkeet.

  Autamme mielellämme

   

  Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko tukea? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja katso ohjevideoita. Autamme aina mielellämme.