Ehdotukset

  Philips Hue Valaise kotisi
  älykkäämmin Philips Huen avulla 

   

  Kuvittele, millaista on sammuttaa kaikki valot yhdellä napsautuksella. Muunna työhuone taianomaiseksi elokuvateatteriksi yhdellä napautuksella, tai tee kodistasi asutun näköinen valojen avulla vaikka itse olet poissa. Kun olet kotona, valitse juuri sinulle oikea valaistus, jotta voit keskittyä paremmin tai rentoutua rankan päivän jälkeen. 

  Pääset alkuun alta aikayksikön

  Aloita heti
  Philips Hue on helppo asentaa. Käyttöönottoon kuluu vain muutama minuutti, eikä kotiin tarvitse asentaa johtoja.

  Philips Hue on älykkäiden valaistus-
  tuotteiden kokoelma.


  Tutustu valoihin, tunnistimiin ja kytkimiin, jotka auttavat valaisemaan kotisi älykkäämmin. Vaihda nykyiset lamppusi älykkäisiin ratkaisuihin tai perehdy monimuotoisiin lamppuihin ja valaisimiin. Philips Hue valaisee kaikki kotisi huoneet.
  Hallitse valoja äänelläsi
  Hallitse valoja äänelläsi

  Hallitse valoja äänelläsi

  Vain älykäs Philips Hue -valaistus on yhteensopiva kaikkien yleisimpien äänikomentoavustajien kanssa.
  Ohjaa Philips Hue -sovelluksella

  Ohjaa Philips Hue -sovelluksella

  Määritä järjestelmän asetukset sovelluksen avulla. Luo tunnelmia ja automaatioita itse – tai hulluttele yli 700 Hue- sovelluksen avulla.
  Ohjaa tarvikkeilla

  Ohjaa tarvikkeilla

  Säädä valaistuksesi kylmästä lämpimään seinäkytkimen avulla, tai ota käyttöösi langaton liiketunnistin. 

  Tunnelmavalo

  Luo mielialaasi vastaava tunnelma

  Tunnelmavalo
  Vaihdat missä tahansa huoneessa vallitsevan tunnelman helposti Huen avulla. Kun haluat lisätä sisustukseen väriä, vaihtaa työssä tarvittavaan valaistukseen, järjestää pihajuhlat tai luoda kotoisan ilmapiirin päivällistä varten, voit mukauttaa valaistuksen ja tunnelman Philips Huen avulla. Valitse mikä tahansa valkoisen sävy tai mielialaasi sointuva väri 16 miljoonan värin joukosta.

  Kodin automaatio

  Turvallisuuden tunnetta Hue-älyvalaistuksen avulla

  Kodin automaatio

  Valo saa olon tuntumaan turvalliselta. Kun koti on valaistu, se näyttää asutulta. Nosta valon vaikutus täysin uudelle tasolle Philips Huen avulla. Tee kodistasi turvallisempi, vaikka et olisi kotona.

   

  Kun saavut kotiin pimeällä, valot syttyvät automaattisesti. Kun olet poissa kotoa, voit asentaa valot syttymään ja sammumaan satunnaisesti, jotta näyttäisi siltä, että joku on kotona. Ohjaa valojasi mistä tahansa.

  Päivittäiset askareet

  Päivittäiset askareet

  Valosta apua koko päiväksi

  Päivittäiset askareet
  Oikeanlainen valaistus auttaa selviytymään päivittäisistä askareista paljon helpommin. Philips Hue auttaa heräämään, virkistäytymään aamiaisella, lapsia keskittymään läksyihin ja saamaan aikaan juuri oikean lukuvalaistuksen tai rentoutumaan kiireisen päivän päätteeksi.

  Viihde

  Synkronoi valot 
  elokuvien, musiikin ja pelien tahtiin

  Viihde
  Katsele, kuuntele tai pelaa uusilla ja jännittävillä tavoilla, kun suosikkivideosi, -äänen ja -pelin tehosteet täyttävät huoneen Philips Hue -viihdevalaistuksen avulla. Nosta tilatietoisuus ja mukaansatempaavuus täysin uudelle tasolle.

  Helpota heräämistä ja nukahtamista

  Hellävaraisesti herättävä valo

  Herää
  Herääminen voi olla vaikeaa, varsinkin pimeinä talviaamuina. Kun Philips Hue jäljittelee auringonnousua, heräät luonnollisemmin vaikka ulkona olisi sysipimeää. Philips Hue -sovelluksen avulla otat helposti käyttöön heräämis- ja nukkumaanmenorutiinit, joten tunnet olosi virkeämmäksi ja käyt nukkumaan rentoutuneempana.