Dynaaminen PerfectScene-ikkunavalaistus

Todistetusti puoleensavetävä näyteikkunavalaistus

Luo katseen kerääviä dynaamisia näyteikkunoita

Näyteikkunasi on viiden sekunnin pituinen mainos ohikulkijoille. Tee omastasi katseenvangitsija dynaamisella PerfectScene-ikkunalla. Näyteikkunan vaihtuvan valaistuksen on osoitettu aktivoivan ostajia ja lisäävän asiakasmääriä.
 
Tutkimukset osoittavat, että kun näyteikkunan valaistusta parannetaan, näyteikkunaa jää ihasteleman 11 prosenttia enemmän ohikulkijoita ja liikkeeseen menee lähes 20 prosenttia enemmän asiakkaita.*. Dynaaminen PerfectScene-ikkuna auttaa optimoimaan myymäläsi julkisivun himmennettävillä näyteikkunavaloilla, jotka on suunniteltu kiinnittämään asiakkaiden huomio. Kaikkien ikkunoiden ja näyttöalueiden keskitetty hallinta tarkoittaa, että täydellisen myymäläkokemuksen luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

*Tutkimuksen toteuttivat EIT Digital, Politecnico di Milano ja Philips Eral55:n myymälöissä

Philips Lightingin dynaaminen PerfectScene-ikkunavalaistus: näyteikkuna, jota jäädään katsomaan

Dynaamisen PerfectScene-ikkunavalaistuksen edut pähkinänkuoressa

Tee ohikulkijoihin pysäyttävä vaikutus

Tehosta myyntiä vaihtuvilla valaistustilanteilla, jotka kiinnittävät ohikulkijoiden huomion ja tuovat enemmän asiakkaita myymälään.

Kiinnitä huomiota valaistusefekteillä

Korosta lippulaivatuotteita, jotta asiakkaat huomaavat ne välittömästi. Lisäksi voit luoda erilaisia tehosteita yhdistämällä järjestelmään himmennettäviä korostusvalaisimia.

Herätä asiakkaiden mielenkiinto uusilla esillepanoilla

Voit ohjata useiden näyteikkunoiden ja esillepanojen valaistusta helposti yhdestä ohjausjärjestelmästä käsin, ja jopa luoda omia valaistustilanteita nopeasti mobiilisovelluksella.

Dynaamisen PerfectScene-ikkunavalaistuksen hyödyt

Dynaaminen PerfectScene-ikkunavalaistus auttaa hyödyntämään valoa ja tekemään esillepanoista houkuttelevampia ja myymälästä puoleensavetävämmän.

Miten PerfectScene toimii

PerfectScene yhdistää markkinoiden johtavat kiskovalaisimet ja upotetut valaisimet skaalautuvaan ohjausjärjestelmään. Valitsemalla tilaan ja tarpeisiisi parhaiten sopivat komponentit voit luoda dynaamisen näyteikkunan, joka toimii todellisena katseenvangitsijana.

Dynalite-ohjausjärjestelmä

Langattomasti käytettävässä sovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit päivittää sisältöä reaaliaikaisesti ja valita 16 dynaamisesta valaistusmallista näyteikkunaasi sopivimman.

TrueFashion

Näiden valaisimien valokeila on erittäin kapea, ja sillä on helppo korostaa tarkasti tiettyjä tuotteita näyteikkunassa ja kiinnittää huomio niihin.

StyleID

StylID-valaisimien modulaarinen rakenne, muunneltava valokeila ja kiinteä himmennystoiminto mahdollistavat niiden monipuolisen käytön jatkuvasti muuttuvassa näyteikkunavalaistuksessa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun,
jos sinulla on kysymyksiä.

Lataukset

Tutustu muihin myymälääsi soveltuviin valaistusjärjestelmiin

PerfectScenen sovitushuone

Auta asiakkaita ostopäätöksen teossa asentamalla sovitushuoneeseen säädettävä valaistus, jonka avulla vaatteita voi tarkastella eri valossa.

Lisätietoja eri valaistuskohteista...