foundation-general.geobar.text
Ehdotukset

  Koe älykkään valaistuksen voima


  Älykäs valaistus yhdistää LED-valaistuksen ja informaatioteknologian. Sen painopiste on valon laadussa, tehokkuudessa ja datalähtöisessä ajattelussa – tuloksena on paljon muutakin kuin valaisemista. Tiedon keräämiseen ja jakamiseen perustuva älykäs valaistus voi mullistaa elintapamme täysin.

  Laadukasta valoa
  oikeaan aikaan ja paikkaan

  Käyttökokemuksen kustomointi

  Erilaisiin tiloihin ja tehtäviin räätälöidyillä LED-valoyhdistelmillä voit rakentaa laadukkaan valaistuksen mihin tahansa käyttökohteeseen. Saat luotua ainutlaatuisen valaistuskokemuksen personoimalla valaistusta lisäsovelluksilla ja ohjausjärjestelmillä.

  Energiansäästö
  jopa 80 %

  Kestävän tulevaisuuden puolesta

  Paranna tehokkuutta ja kehitä toimintaasi energiatehokkaan LED-valaistuksen ja esineiden internetin avulla. Älykkäiden valaistusjärjestelmien tuottamalla tiedolla voidaan löytää uusia toimintamalleja samalla kun etävalvonta ja ohjausjärjestelmät mahdollistavat valaistuksen tason ja aikataulun säätämisen.

  Datalähtöinen ajattelu
  ohjaa päätöksentekoa

  Tieto tuo mukanaan valtaa

  Älykkään LED-valaistuksen avulla pääset hyödyntämään esineiden internetin mahdollisuuksia. Älykäs järjestelmä tarkkailee sähkökatkoja ja seuraa laitteiden käyttöä, minkä ansiosta ylläpito helpottuu ja toiminnasta tulee tehokkaampaa. Valaistusjärjestelmään lisättävien tunnistimien avulla voit kerätä tietoa, josta on hyötyä toiminnan suunnittelussa ja lisäsovelluksissa.
  connected-lighting

  Katso 2 minuutin esittelyvideo
  uusista mahdollisuuksista

  Voiko valo olla muutakin kuin vain valaisemista?

  Voiko se kerätä tietoa?

  Vaikuttaa mielentilaamme?

  Reagoida läsnäoloomme?

  Tehostaa työntekoa?

  Tutustu uusiin mahdollisuuksiin.

  Näin älykäs valaistus toimii

  Älykäs valaistus
  tuo älyn arkielämään

  Älykkään valaistuksen mahdollisuudet kaupungeissa

  Lue lisää

  Philipsin innovaatiot kaupunkeihin

  CityTouch on Philipsin ulkovalaistuksen ohjelmistoympäristö. Sen avulla voit hallita katuvaloja ja analysoida valaistustietoja.

  Philipsin innovaatiot myymälöille

  LED-pohjainen sisätilojen paikannusjärjestelmä tuottaa myymälätiloista erittäin tarkkaa paikkatietoa, jonka avulla voit parantaa asiakkaan ostoskokemusta ja tehostaa myymälän toimintaa.

  Philipsin innovaatiokumppanit

  Nykyajan nopeasti muuttuvassa ympäristössä menestyminen edellyttää yhteistyötä oikeiden kumppaneiden kanssa.

  Esineiden internetiä kehittämässä

  Philips Lighting kehittää älykkäämpiä kaupunkeja, tehokkaampia rakennuksia ja innovatiivisia myymäläkokemuksia, jotka perustuvat tietoturvallisten, älykkäiden valaistusjärjestelmien ja esineiden internetin tuottamaan reaaliaikaiseen tietoon.