Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Valaistuspalvelut
  ovat muuttaneet Signifyhin

  Philips Lighting palveluiden kuva

  Valaistuspalvelut ovat nyt käytettävissä Signifyssa


  Nykyaikainen valaistustekniikka voi olla paljon muutakin kuin vain valaisemista. Signify kulkee kehityksen eturintamassa tarjoamalla innovatiivisia ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä valaistuspalveluita, jotka parantavat valaistuksen laatua, pienentävät energiakuluja ja tehostavat yrityksen toimintaa.

  Signify-palveluihin kuuluu asiakkaan nykyisen valaistuksen arviointi, uuden valaistussuunnitelman luominen, helppo ja ongelmaton ylläpito, etätuki ja takuuvarmasti toimiva valaistus. Ryhdy kanssamme yhteistyöhön, niin teemme valaistuksesta yrityksesi menestyksen avaintekijän. Me huolehdimme valaistuksestasi, jotta voisit itse keskittyä liiketoimintaasi.

  Signify Lighting Services


  Signify kulkee kehityksen eturintamassa räätälöidyillä valaistuspalveluilla, jotka tarjoavat yrityksesi ansaitsemaa laadukasta valoa.

  Ammattilaispalvelut

  Räätälöidyt valaistusratkaisut
  ammattilaispalvelut
  Halusitpa vaihtaa valaisimesi tai suunnitella järjestelmäsi kokonaan uudelleen, autamme sinua muuntamaan valaistuksesi vastaamaan sinun ja yrityksesi tarpeita.

  Elinkaaripalvelut

  Pidennä valaistusratkaisujesi käyttöikää
  Elinkaaripalvelut
  Valaistus on tärkeä osa liiketoimintaasi. Siksi tarjoamme räätälöityjä ylläpitosopimuksia, joiden avulla voit varmistaa, että valaistusjärjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

  Hallintopalvelut

  Anna meidän huolehtia valaistuksestasi
  Hallintopalvelut
  Hoidamme kaiken suunnittelusta ja asennuksesta laitteiden käyttöön ja ylläpitoon. Voit keskittyä siihen, missä olet paras – liiketoimintaasi.

  Haluatko lisätietoja?


  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen, jos sinulla on kysymyksiä.