Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Valaistuspalvelut
  yrityksesi tarpeisiin

  Lisäarvoa valaistuspalveluista


  Nykyaikainen valaistustekniikka voi olla paljon muutakin kuin vain valaisemista. Philips kulkee kehityksen eturintamassa tarjoamalla innovatiivisia ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä valaistuspalveluita, jotka parantavat valaistuksen laatua, pienentävät energiakuluja ja tehostavat yrityksen toimintaa.

   

  Philips-palveluihin kuuluu asiakkaan nykyisen valaistuksen arviointi, uuden valaistussuunnitelman luominen, helppo ja ongelmaton ylläpito, etätuki ja takuuvarmasti toimiva valaistus. Ryhdy kanssamme yhteistyöhön, niin teemme valaistuksesta yrityksesi menestyksen avaintekijän. Me huolehdimme valaistuksestasi, jotta voisit itse keskittyä liiketoimintaasi.

  Juuri sinun valaistustarpeisiisi sopiva ylläpitosuunnitelma

  Ammattilaispalvelut - Philips Lighting Services
  Ammattilaispalvelut
  Valaistusasiantuntijuutta ja kustomoitua suunnittelua

   

  Suunnitteletko valaistuslaitteistosi uusimista? Kuuntelemme tarpeitasi ja toiveitasi, arvioimme nykyisen laitteistosi ja annamme selkeitä näkemyksiä ja neuvoja, miten voit tehdä valaistussuunnitelmasta mahdollisimman tehokkaan. Palvelu voi pitää sisällään mitä tahansa jälkiasennettavien LED-valaisimien vaihtamisesta aina valaistuksen täydelliseen uusimiseen.

  Elinkaaripalvelut - Philips Services
  Elinkaaripalvelut
  Pidennä valaistusasennuksesi käyttöikää

   

  Valaistusinfrastruktuuri on yksi yrityksen arvokkaimpia ja tärkeimpiä resursseja, joten sen suojaaminen on tärkeää. Oikeanlaisen ylläpitosuunnitelman ja etätuen avulla voimme auttaa sinua pidentämään valaisimien käyttöikää ja optimoimaan niiden suorituskykyä, mikä näkyy häiriöiden ja odottamattomien lisäkulujen vähäisyytenä.

  Projektipalvelut - ulkovalaistuksen infrastruktuuri
  Hallintopalvelut
  Tulokseen perustuva malli valaistukselle

   

  Jos haluat täydellisen mielenrauhan, helpointa on ulkoistaa koko valaistusinfrastruktuuri. Hallintopalvelumme auttavat sinua tässä – hoidamme kaiken suunnittelusta ja asennuksesta laitteiden mutkattomaan käyttöön ja ylläpitoon. Huomioimme suunnittelussa myös ympäristönäkökulman, mikä auttaa yritystäsi pienentämään hiilijalanjälkeään.

  Katso mitä kaikkea valaistusjärjestelmät mahdollistavat...

  Kysymyksiä? Ehdotuksia?

  Voit ottaa meihin yhteyttä koska tahansa –
  odotamme yhteydenottoasi!