Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Yksityiskohdat kuntoon
  räätälöidyllä valaistussuunnitelmalla

  Ammattilaispalvelut

  Valaistusasiantuntijuutta ja kustomoitua suunnittelua

  ammattivalaistuspalvelut – miten valaistus suunnitellaan

  Auditointi- ja suunnittelupalvelut

   

  Erinomaisen valaistuksen ensimmäinen askel on ammattitaidolla tehty suunnitelma. Philips auttaa yritystäsi tekemään faktoihin perustuvia päätöksiä. Aluksi analysoimme, kuinka hyvin nykyinen valaistuslaitteistosi vastaa valaistustarpeitasi. Sen jälkeen auditoimme organisaatiosi, toimitilasi ja projektisi tarkasti. Toimitiloissa kerätyn tiedon perusteella luomme juuri sinun yrityksellesi sopivan valaistussuunnitelman, joka vastaa vaatimuksiasi nyt ja tulevaisuudessa.

  Philips Lighting - konsultointipalvelut

  Konsultointipalvelut

   

  On yksi asia tietää, minkälaisen valaistuksen haluat – ja kokonaan toinen asia toteuttaa valaistus käytännössä. Philipsin konsultointipalvelun erikoisalaa ovat yhdessä asiakkaan kanssa tehdyt pitkän tähtäimen valaistussuunnitelmat, jotka voivat pitää sisällään mitä tahansa jälkiasennettavasta LED-valaistuksesta täysin uuteen laitteistoon. Autamme sinua myös luomaan vetoavan liiketoimintaehdotuksen ja esittelemme erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, jotka vapauttavat rahaa ydinliiketoimintaasi varten.

   

  Kun olet päättänyt uuden valaistusratkaisusi tavoitteet ja tärkeysjärjestyksen, konsultointipalvelumme auttavat sinua käytännön toteutuksessa. Palvelu sisältää yksityiskohtaisen käyttöliittymäsuunnittelun, mallinnuksia ja esimerkkikuvia lopullisesta asennuksesta.

  Case study

  Sørnesin tunneli

  Ammattitaitoista suunnittelupalvelua, laadukasta valoa

   

  Philips asensi Norjan Ålesundissa sijaitsevaan 236-metriseen Sørnesin tunneliin mukautuvan LED-valaistusjärjestelmän. Philipsin toimittama projekti- ja järjestelmäsuunnittelu sekä käyttöönottopalvelut mahdollistivat täysin integroidun valaistuskonseptin luomisen.

  Kysymyksiä? Ehdotuksia?

  Voit ottaa meihin yhteyttä koska tahansa –
  odotamme yhteydenottoasi!