Ehdotukset

    Tuoteperheen tiedot

    ActiLume Wireless 1-10 V -järjestelmä voi toimia yhdessä OccuSwitch Wireless -laitteiden kanssaActiLume Wireless 1-10 V -järjestelmällä varustetut langattomat valaisimet jakavat tietoja ja sammuvat, kun yksikään tunnistimista ei havaitse liikettäActiLume 1-10 V -järjestelmä mittaa käytössä olevan päivänvalon määrän ja säätää valaistusta sen mukaisesti. Päivänvalosäätöä ei jaeta langattomassa verkossa.Yhteen langattomaan verkkoon voidaan luoda useita langattomia laitteita sisältäviä alueita. Alueille voidaan luoda erilaisia valaistustiloja, jotka valitaan langattomalla kauko-ohjaimella.

    Benefits

    Joustavuutta ilman johdotuksesta aiheutuvia lisäkustannuksia
    Eri tunnistimia käyttämällä voidaan säästää energiaa, joko himmentämällä valot, kun henkilö poistuu työpisteestä tai sammuttamalla ne kokonaan kun tila tyhjenee.
    Kauko-ohjaimella voidaan manuaalisesti valita halutut valaistusasetukset.
    Tarjoaa helposti asennettavia, energiaa säästäviä ratkaisuja.

    Ominaisuudet

    ActiLume Wireless 1-10 V -järjestelmän avulla voidaan yhdistää toimistojen valaisimet niin, että ne muodostavat yhden kokonaisjärjestelmän. Kallista uudelleenkaapelointia ei tarvita.
    Langaton verkko perustuu ZigBee-standardiin. ZigBee muodostaa luotettavan, turvallisen verkon, joka tukee viestintää alhaisella tiedonsiirtonopeudella ja varmistaa paristokäyttöisille laitteille pitkän käyttöiän.
    Verkkoa voidaan laajentaa sisältämään muita OccuSwitch Wireless (OSW) -tuoteperheen laitteita. OccuSwitch Wireless -tuoteperhe koostuu OSW-toimilaitteesta ja joukosta tunnistimia.
    Yhteensä 16 laitetta voidaan kytkeä yhteen langattomaan verkkoon.
    ActiLume 1-10 V -tunnistimen ominaisuudet: valotason säätäminen 1/3–3; mukautettava viiveaika 1–30 minuuttia; 100 tunnin sisäänajon aktivointi.
    Verkossa olevat laitteet voidaan manuaalisesti ohittaa käyttämällä ulkoisella painonapilla toimivaa Touch and Dim -toimintoa tai langatonta kauko-ohjainta.

    Käyttökohteet

    ActiLume Wireless -järjestelmä on suunniteltu sisätiloihin.
    ActiLume 1-10 V -tunnistin on suunniteltu käytettäväksi kohteissa, joissa katto on enintään 3,5 metrin korkeudella. Jos järjestelmään pitää liittää muita tunnistusalueita, verkkoa on mahdollista laajentaa OccuSwitch Wireless -tunnistimilla.
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.