Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset
  Sulje suodattimet Näytä suodattimet
  Näytä lisää suodattimia
  Näytä vähemmän suodattimia
  • Tuote
  • Efficacy
  • Lampun valovirta (lm)
  • Värilämpötila (K)
  • IES
  • Esite

  Lajitteluperuste:

    Tuoteperheen tiedot

    Viidennen sukupolven Pacific LED -valaisin on innovatiivinen ja laadultaan paras vesitiivis LED-valaisin, joka on saanut kiitosta erinomaisesta suorituskyvystään. Se täyttää nykyaikaisen teollisuuden asettamat kovat vaatimukset: valaisin on erittäin vankka, kompakti ja luotettava, ja sen valoteho on erinomainen. Korkeatasoinen mekaaninen suojaus (IK08), vesi- ja pölysuojaus (IP66) sekä käytössä todistettu kemikaalikestävyys takaa, että viidennen sukupolven Pacific LED kestää pitkään auto-, elintarvike- ja teollisuusympäristöjä. Se toimii luonnollisesti hyvin myös pysäköintilaitoksissa ja varastohalleissa.Viidennen sukupolven Pacific LED ‑valaisimet tuottavat esteetöntä ja yhdenmukaista laadukasta valoa. Laajasta valikoimasta löytyy useita eri vaihtoehtoja optiikkaan ja valotehoon (jopa 15 000 lm). Tämä tuo lisää joustavuutta optimoidun valaistusjärjestelmän suunnitteluun. Valaisimet on suunniteltu elinkaariajattelun mukaisesti, mikä tarkoittaa, että täysin huollettavia valaisimia voidaan myös päivittää ja siten pidentää niiden kokonaiskäyttöikää.Valaisimet erottaa kilpailijoista nopea ja helppo asennus, mikä yksinkertaistaa tarvittavaa johdotusta, erilaisten liitäntöjen tekoa ja asennusvaihtoehtoja. Myös valaisimien kokonaiskustannus on vakuuttava energiatehokkuuden ja huollon helppouden vuoksi – vaativissa käyttökohteissa on tärkeää, että toiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.Jotta viidennen sukupolven Pacific LED -valaisinsarja olisi entistä täydellisempi, järjestelmäintegraatio Interact Industryn kanssa avaa lisämahdollisuuksia tehokkuuden, energiansäästön, paremman valaistuksen ohjauksen, tuottavuuden ja turvallisuuden optimointiin.Tutustu viidennen sukupolven Pacific LED -valaisimiin, jotka tarjoavat optimaalista suorituskykyä vaativiin ympäristöihin.

    Hyödyt

    Pitkä käyttöikä tuo mielenrauhaa ja varmistaa onnistuneen asennuksen.
    Soveltuu teollisuuden käyttökohteisiin laajan aluekattavuuden ansiosta. Voidaan käyttää muun muassa elintarviketuotannossa, raskaassa teollisuudessa ja kemianteollisuudessa, autoteollisuudessa, pysäköintihalleissa ja varastoissa.
    Pienentää huoltoon tarvittavia investointeja modulaarisen rakenteen ansiosta, mikä helpottaa huoltoa ja osien vaihtamista.
    Voidaan integroida Interactä-älyvalaistusjärjestelmään, joka optimoi toiminnot, maksimoi energiansäästöt ja kerää dataa energiankulutuksesta.

    Ominaisuudet

    Erittäin energiatehokas ja pitkäikäinen: jopa 160 lm/W ja 100 000 tunnin käyttöikä (L80).
    Sopii useisiin eri käyttökohteisiin laajan valovirtavalikoiman (jopa 15 000 lm) ja optiikkavaihtoehtojen sekä korkealaatuisten kemikaalinkestävien materiaalien ansiosta.
    Kestävä, pienikokoinen tuotearkkitehtuuri, jolla on hyvä vesi- ja pölysuojausluokitus (IP66) sekä korkeatasoinen mekaaninen suojaus (IK08).
    Häikäisysuodatin sekä erittäin yhdenmukaiset ja esteettömät valonjaot.
    Vaivaton asennus ja ylläpito.

    Käyttökohteet

    Elintarviketeollisuus
    Pysäköintihallit
    Teollisuus
    Varastot/jakelukeskukset

    Varoitus ja turvallisuus

    UV-säteily vahingoittaa materiaalia ajan mittaan. Tämä aiheuttaa vesitiiviiden tiivisteiden heikentymistä, jolloin IP66-luokitus ei välttämättä päde.
    Älä asenna valaisinta paikkaan, jossa se on alttiina suoralle auringonvalolle.
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    Software Plugins
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.