Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset
  Sulje suodattimet Näytä suodattimet
  Näytä lisää suodattimia
  Näytä vähemmän suodattimia
  • Tuote
  • Teho (W)
  • Himmennys
  • IK rating
  • IES
  • Esite

  Lajitteluperuste:

    Tuoteperheen tiedot

    UV-C-runkovalaisin on suunniteltu pintojen desinfiointiin, ja se soveltuu moniin eri käyttökohteisiin. UV-C-runkovalaisin tuottaa suuntaamatonta UV-C-säteilyä. Sen desinfiointikyky perustuu käytettyyn wattilukemaan ja tiettyyn altistumisaikaan määritetyllä etäisyydellä pinnasta. Kukaan ei saa oleskella valaisimen lähellä sen ollessa käytössä, sillä säteily voi olla erittäin haitallista silmille ja iholle. Valaisimen heijastava, kestävästä alumiinista valmistettu runko parantaa suorituskykyä ja suuntaa UV-C-valon säteilytettäville pinnoille. Lampunpitimet ja päätysuojukset on suojattu UV-C-säteilyltä. Saatavana on yhden ja kahden lampun versiot sekä pelkkää runkovalaisinta että heijastinrunkovalaisinta varten, mikä lisää ratkaisun joustavuutta.

    Hyödyt

    UV-C-valo neutraloi tehokkaasti monet virukset ja bakteerit suoraan säteilytetyiltä pinnoilta.*1 Signifyn UV-C-valonlähteillä varustetut pintojen desinfiointivalaisimet deaktivoivat 99 % SARS-CoV-2-viruksesta pinnalla, joka käsitellään valolla.*2
    Varmistettu desinfiointiteho lampun ja valaisimen hyötykäyttöiän ajaksi
    Ympäristöystävällinen – käytön aikana tai sen jälkeen ei muodostu otsonipäästöjä
    Turvallinen käyttää yhdessä turvavarusteiden (kuten käytönvalvontalaitteiden) kanssa
    *1 Fluence (UV Dose) Required to Achieve Incremental Log Inactivation of Bacteria, Protozoa, Viruses and Algae Revised. Uudistettu, päivitetty ja laajennettu tutkimus, jonka ovat toteuttaneet A. Haji Malayeri, M. Mohseni, B. Cairns ja J.R. Bolton. Tutkimuksen aiempia tekijöitä ovat Gabriel Chevrefils (2006) ja Eric Caron (2006). Vertaisarviointi: B. Barbeau, H. Wright (1999) ja K.G. Linden.
    *2 Nadia Storm et al, Rapid and complete inactivation of SARS-CoV-2 by UV-C irradiation, 2020. Raportti ladattavissa osoitteesta https://www.nature.com/articles/s41598-020-79600-8. Tässä tutkimuksessa käytetty UV-C-säteilyteho oli 0,849 mW/cm².

    Ominaisuudet

    Mahdolliset lamppukokoonpanot: 1 lampun tai 2 lampun versio
    Saatavana heijastimien kanssa tai ilman
    Toimitus sisältää Philips T8 TUV -lampun: 18 W tai 36 W
    Lyhytaaltoisen UV-säteilyn huippu 253,7 nm (UVC)
    Heijastava alumiinirunko parantaa heijastavuutta ja suorituskykyä
    Kaikki muoviosat on suojattu erillisellä UV-C-suojalla
    Useita asennusvaihtoehtoja
    Täyttää kaikkien soveltuvien säädösten ja standardien vaatimukset

    Käyttökohteet

    Myymälät: Ostoskärryjen, hyllyjen ja myyntitiskien puhtaanapito
    Parturit, kampaamot ja kauneushoitolat: Desinfioi asiakastilat, lattiat, peilit, istuinpinnat ja muut tartuntoja aiheuttavat pinnat
    Oppilatokset: Desinfioi luokkahuoneiden seinät, ovet, työpöydät ja muut pinnat
    Toimistot: Neutraloi työhuoneet, neuvotteluhuoneet ja käytävät
    Pankit: Desinfioi asiointitiskit, rahanlaskentakoneet ja työskentelytasot
    Hotellit: Desinfioi hotellihuoneet, vastaanottoalueet ja kuntosalin
    Elintarvikevalmistus: Desinfioi elintarvikkeiden valmistuspinnat ja -laitteet
    WC-tilat: Desinfioi pöydät, lavuaarit ja peilit

    Varoitus ja turvallisuus

    VAARA: Riskiryhmän 3 UV-tuote. Kuten kaikki desinfiointijärjestelmät, UV-C-lamput ja -laitteet on asennettava oikein ja niitä on käytettävä oikealla tavalla.
    Suora altistuminen UV-C-säteilylle voi olla vaarallista, ja se saattaa aiheuttaa iholla palovamman kaltaisen reaktion sekä vahingoittaa vakavasti sarveiskalvoa. Koska UV-C-säteily on näkymätöntä, UV-C-runkovalaisimen asennuksessa on huomioitava asianmukaiset varotoimet, jotta UV-C-runkovalaisinta voidaan käyttää turvallisesti. UV-C-runkovalaisimet on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan järjestelmässä, jossa on asianmukaiset, asennus- ja/tai käyttöohjeissa määritetyt turvavarusteet.
    Philipsin UV-C-laitteita saavat myydä vain valtuutetut kumppanit, ja niiden asennus on annettava ammattilaisten tehtäväksi tarkkojen turvallisuus- ja lakisäädösten mukaisesti. UV-C-tuotteitamme ei ole tarkoitettu käyttökohteisiin tai toimintoihin, joissa ne voivat aiheuttaa kuoleman, henkilövahinkoja ja/tai ympäristöhaittoja.
    Vastuuvapauslauseke:
    UV-C-runkovalaisimien teho tiettyjä viruksia, bakteereja, yksisoluisia eläimiä, sienikasvustoja ja muita haitallisia mikro-organismeja vastaan on kuvattu Hyödyt-kohdassa. Signify ja sen tytäryhtiöt eivät takaa, että UV-C-runkovalaisimet suojaavat käyttäjiä infektioilta ja/tai miltään haitallisilta mikro-organismeilta tai sairauksilta. UV-C-runkovalaisimia ei ole tarkoitettu eikä hyväksytty lääkinnällisten laitteiden desinfiointiin. Lisäksi ja rajoittamatta mitään Signifyn ja sen tytäryhtiöiden vastuurajauksia tai -rajoituksia, kuten on määritetty myynti- tai jakelusopimuksessa tai muissa UV-C-runkovalaisimien toimitusehdoissa, Signify ja sen tytäryhtiöt eivät ole missään vastuussa mistään vaatimuksista tai vahingoista, jotka liittyvät UV-C-runkovalaisimien käyttöön niiden asianmukaisen käyttötarkoituksen ulkopuolella tai niiden asennus- ja käyttöohjeiden vastaisesti. Nämä käyttötarkoitukset ja ohjeet on kuvattu Käyttökohteet-osassa sekä käyttö- ja/tai asennusohjeissa.
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.