Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset
  Sulje suodattimet Näytä suodattimet
  Näytä lisää suodattimia
  Näytä vähemmän suodattimia
  • Tuote
  • Teho (W)
  • Himmennys
  • IK rating
  • IES
  • Esite

  Lajitteluperuste:

    Tuoteperheen tiedot

    UV-C-desinfiointikaappi on tarkoitettu vain jokapäiväisten ammattikäyttöön tarkoitettujen ei-lääkinnällisten välineiden desinfiointiin. Laitteessa käytetään Philipsin UV-C-lamppuja, jotka toimivat mikro-organismeja tappavalla UV-aallonpituudella ja tuhoavat tehokkaasti viruksia, bakteereja, sekä sienikasvustoja muutamassa minuutissa. Laite on tehokas myös COVID-19-sairautta aiheuttavaa SARS-CoV-2-virusta vastaan. UV-C-lampputekniikka hyödyntää valon aallonpituuksia ja neutraloi tehokkaasti taudinaiheuttajat. Toisin kuin eräät muut markkinoilla olevat ratkaisut, tekniikka ei tuota otsonipäästöjä, jotka voivat olla terveydelle haitallisia. Menetelmä on kemikaaliton eikä jätä jäämiä esineisiin käsittelyn aikana tai sen jälkeen. Laitteessa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja karkaistusta lasista valmistettu tarkkailuikkuna. Ikkuna on turvallinen menetelmä varmistaa UV-C-lamppujen sekä desinfioinnin toimivuus, sillä lamput tuottavat violetin sävyisenä hohtavaa valoa ollessaan päällä. Laitteen sisäosa on pinnoitettu erittäin heijastavalla materiaalilla, ja metallilangasta valmistetut verkkohyllyt estävät tehokkaasti varjojen muodostumisen, jotta esineet saavat suurimman mahdollisen määrän UV-C-valoa ja jotta desinfiointi olisi mahdollisimman tehokasta ja nopeaa. Laitteen käyttö on yksinkertaista, sillä siinä on ainoastaan virtakatkaisin ja kierrettävä ajastimen säädin. Käyttäjän tarvitsee vain avata luukku, asettaa desinfioitavat esineet hyllyille, sulkea luukku ja valita desinfiointiaika käyttöoppaan suosituksen mukaisesti. Ajastin kertoo, kun desinfiointikäsittely on valmis, jotta käyttäjä voi ottaa käsitellyt esineet pois laitteesta, sulkea luukun ja sammuttaa laitteen. UV-C-kaappi on vaaraton laite, jonka käyttö sisätiloissa on täysin turvallista käyttöoppaan ohjeiden mukaisesti. Laitteessa on turvallisuusominaisuudet, jotka estävät suoran UV-C-säteilylle altistumisen vahingossa, esimerkiksi lamppusuojukset, jotka estävät lamppujen tahattoman rikkoutumisen. UV-C-desinfiointikaappia voidaan käyttää turvallisesti esineiden ja yhteiskäyttöisten laitteiden tehokkaaseen sterilointiin monissa eri kohteissa. Käyttö lääkinnällisten laitteiden kanssa on kiellettyä.

    Hyödyt

    Boston Universityn National Emerging Infectious Diseases Laboratories (NEIDL) -laboratorion toimittamien tietojen, jotka tullaan julkaisemaan Boston Universityn kustantamassa tieteellisessä julkaisussa, mukaan laboratoriotutkimuksissa Signifyn UV-C-valolähteet, joilla valaistiin SARS-CoV-2-viruksella (COVID-19-taudinaiheuttaja) saastutettuja pintoja UV-C-valolla, jonka määrä oli 5 mJ/cm² (altistumisaika 6 sekuntia) tuhosi 99 % pinnalla olevasta SARS-CoV-2-viruksesta. Samassa tutkimuksessa todettiin, että UV-C-valo, jonka teho on 22 mJ/cm², vähentää SARS-CoV-2-viruksen määrää 99,9999 % käsitellyllä pinnalla (altistumisaika 25 sekuntia).
    Varmistettu desinfiointiteho lampun ja valaisimen hyötykäyttöiän ajaksi.
    Ei muodosta haitallisia otsonipäästöjä käytön aikana tai sen jälkeen.
    Turvallisuusominaisuudet, jotka estävät suoran UV-C-säteilylle altistumisen vahingossa.
    Helppo käyttää.

    Ominaisuudet

    Hyvin heijastava sisäpinnoite takaa tehokkaan ja nopean desinfioinnin.
    Lampun sijainti kaapissa ja metallilangasta valmistetut hyllyt optimoivat UV-C-valon määrän, estävät varjojen syntymisen ja varmistavat esineiden tehokkaan desinfiointikäsittelyn.
    Karkaistusta lasista valmistetun tarkastusikkunan läpi esineiden desinfiointikäsittelyä voidaan seurata ja varmistaa, että UV-C-lamput toimivat oikein.
    Esiasennetut Philips TL Mini TUV -lamput sisältyvät toimitukseen
    Lyhytaaltoisen UV-säteilyn huippu 253,7 nm (UVC)
    Kaapin oven takana olevat tunnistimet (ylhäällä ja alhaalla) sammuttavat UV-C-lamput, mikäli ovi avataan vahingossa desinfiointikäsittelyn aikana.
    Täyttää kaikkien soveltuvien säädösten ja standardien vaatimukset
    Irrotettava keskihylly (UVCC200) suurikokoisten esineiden desinfiointiin
    Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi, jonka vankat hyllyt kestävät jopa 6 kg:n painoisia esineitä.

    Käyttökohteet

    Myymälät (erityisesti korkeatasoista hygieniaa edellyttävät myymälät, joissa sovitetaan tai käsitellään usein tuotteita, kuten koruja, meikkejä, alusvaatteita, silmälaseja, kuulokkeita, leluja jne.)
    Apteekit
    Toimistot
    Pankit
    Hotellit
    Koulut ja oppilaitokset
    Ruokalat ja ravintolat
    Laitoskeittiöt
    Kuntokeskukset
    Parturit, kampaamot ja kauneushoitolat
    Verkkokauppaostosten noutopisteet
    Kuriirilähetysten palvelupisteet

    Varoitus ja turvallisuus

    VAARA: Riskiryhmän 3 UV-tuote kaapin sisällä. UV-C-lamput ja -kaapit on asennettava oikein ja niitä on käytettävä oikealla tavalla käyttöoppaan mukaisesti.
    UV-C-desinfiointikaappia ei ole tarkoitettu eikä hyväksytty lääkinnällisten laitteiden desinfiointiin, eikä sitä saa käyttää tällaiseen tarkoitukseen.
    Laitteita saavat myydä vain valtuutetut kumppanit, ja niiden asennus on annettava ammattilaisten tehtäväksi tarkkojen turvallisuus- ja lakisäädösten mukaisesti. UV-C-tuotteitamme ei ole tarkoitettu sellaisiin kohteisiin tai toimintoihin, joissa ne voivat aiheuttaa kuoleman, henkilövahinkoja ja/tai ympäristöhaittoja.
    Suora altistuminen UV-C-säteilylle voi olla vaarallista, ja se saattaa aiheuttaa iholla palovamman kaltaisen reaktion sekä vahingoittaa vakavasti sarveiskalvoa. UV-C-lamput on asennettava oikein ja niitä on käytettävä ainoastaan sallituissa asennuspaikoissa käyttöoppaan mukaisesti.
    Lemmikin tai vauvan laittaminen UV-C-kaappiin on ehdottomasti kiellettyä.
    UV-C-kaapin käyttäminen tai sen yrittäminen ilman luukkua, luukku auki tai tarkkailuikkuna irrotettuna on ehdottomasti kiellettyä.
    UV-C-valon teho tiettyjä viruksia, bakteereja, yksisoluisia eläimiä, sienikasvustoja ja muita haitallisia mikro-organismeja vastaan on kuvattu Hyödyt-kohdassa. Signify ja sen tytäryhtiöt eivät takaa, että UV-C-laitteet suojaavat käyttäjiä infektioilta ja/tai miltään haitallisilta mikro-organismeilta tai sairauksilta. Lisäksi ja rajoittamatta mitään Signifyn ja sen tytäryhtiöiden vastuurajauksia tai -rajoituksia, kuten on määritetty myynti- tai jakelusopimuksessa tai muissa UV-C-laitteiden toimitusehdoissa, Signify ja sen tytäryhtiöt eivät ole missään vastuussa mistään vaatimuksista tai vahingoista, jotka liittyvät UV-C-laitteiden käyttöön niiden asianmukaisen käyttötarkoituksen ulkopuolella tai niiden asennus- ja käyttöohjeiden vastaisesti. Nämä käyttötarkoitukset ja ohjeet on kuvattu Käyttökohteet-osassa sekä käyttö- ja asennusohjeissa.
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    Liittyvät työkalut
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.