Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

    Tuoteperheen tiedot

    Graze on tehokas lineaarinen ulkovalaisin, joka on tarkoitettu korostamaan arkkitehtonisia piirteitä pinnoista ja valetuista yksityiskohdista kaarikäytäviin ja ikkunoihin. Graze IntelliHue tuottaa Philips Color Kinetics IntelliHue -tekniikan avulla miljoonia kylläisiä värejä, pastelleja ja laadukasta valkoista valoa samassa tarkasti hallittavissa olevassa valaisimessa. Eripituiset valaisimet ja erilaiset valokeilat tukevat monenlaisia julkisivujen tai pintojen valaistuskäyttökohteita. Graze-valaisimet on helppo asentaa ja niitä on helppo käyttää matalaprofiilisen rungon, liittimillä varustetun johdotuksen, yleisen virransyöttöalueen ja suoran linjajännitteen ansiosta. Lisätietoja on osoitteessa www.colorkinetics.com/ls/IntelliHue/ColorGraze-Powercore/.

    Hyödyt

    Saatavana neljä vakiopituutta (0,3 m, 0,6 m, 0,9 m ja 1,2 m) ja viisi vakiokeilakulmaa (9° x 9°, 10° x 60°, 15° x 30°, 30° x 60° ja 60° x 30°)
    LED-valonlähteiden monet kanavat tuottavat yhdessä tarkasti hallittavissa olevan valon koko kirjon
    Chromasync-tekniikka parantaa tuoteperheen kaikkien ledivalaisinten välistä väriyhtenäisyyttä

    Ominaisuudet

    Integroitu patentoitu Powercore-tekniikka ohjaa virransyöttöä valaisimiin suoraan linjajännitteestä nopeasti, tehokkaasti ja tarkasti. Philips Color Kinetics Data Enabler Pro yhdistää linjajännitteen ja ohjaustiedot sekä syöttää ne valaisimiin yhtä vakiokaapelia pitkin, jotta asentaminen sujuu helpommin ja järjestelmän kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi.
    Graze takaa luotettavan käytön moneksi vuodeksi ankarissa olosuhteissa. Graze lisää luotettavuutta vielä entisestäänkin suojaamalla paremmin korroosiolta, koska se täyttää ASTM B117 -standardin yli 1 500 tunnin korroosiokestävyyttä koskevat vaatimukset sekä ANSI C136.31-2010-standardin 3G-värähtelytaajuutta ja veden kertymisen poistamista koskevat vaatimukset.
    Valaisimet toimivat saumattomasti kaikkien Philips Color Kinetics -ohjainten kanssa, kuten Light System Manager, Video System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbra iColor Keypad ja ColorDial Pro, sekä muiden valmistajien ohjainten kanssa.

    Käyttökohteet

    Sisätilat: yökerhot, baarit, hotellit, kasinot, kirkot, kaupatUlkotilat: julkisivut, pinnat, rakenteet
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    Software plugins
    Liittyvät työkalut
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.