Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

    Tuoteperheen tiedot

    ColorBurst IntelliHue Powercore yhdistää tarkan värinhallinnan ja laadukkaan säädettävän valkoisen valon samaan ulkovalaisimeen, jota voi käyttää pinta- ja kohdevalaistukseen. IntelliHue-tekniikalla saavutetaan yli 80:n värintoistoindeksi (2 700–4 000 K) ja voidaan sävyttää mikä tahansa 2 000–10 000 K:n vastaava värilämpötila mustan kappaleen säteilyspektrin ylä- tai alapuolelle.

    Hyödyt

    Edistyksellinen IntelliHue-väriensekoitustekniikka mahdollistaa laadukkaan ja älykkään värintoiston sekä valkoisen valon samasta valaisimesta
    Entistä laadukkaampaa valoa tuottava uudistettu optiikka, joka parantaa kunkin ledin värinsekoitusominaisuuksia ja värin tasaisuutta
    Laaja valikoima uusia Philipsin lisävarusteita ja neljä valaisinrungon värivaihtoehtoa

    Ominaisuudet

    Laaja valikoima uusia Philipsin lisävarusteita mahdollistaa monipuolisen muokattavuuden. Alkuperäisen 10 asteen linssin lisäksi viidellä erilaisella hajotinlinssillä valokeilaa voidaan muokata tuottamaan 20, 40, 60 ja 80 asteen sekä 10 x 40 asteen (epäsymmetriset) valonjaot. Neljä rungon värivaihtoehtoa (musta, harmaa, valkoinen ja pronssi) sekä mahdollisuus lisätä häikäisysuoja, täysi häikäisysuoja tai puolihäikäisysuoja tarjoavat uusia esteettisiä mahdollisuuksia suunnittelijoille ja arkkitehdeille.
    Laadukas valkoinen valo ja väriä vaihtava valo samassa valaisimessa – IntelliHue on edistyksellinen värinsekoitustekniikka, joka mahdollistaa värillisen sekä valkoisen valon laadukkaan ja älykkään toiston samasta valaisimesta. Useita ledikanavia yhdistämällä saadaan tuotettua tarkasti hallittavissa olevaa, täyden värispektrin valoa, miljoonia kylläisiä värisävyjä, pastellisävyjä ja tasaista valkoista valoa, jonka värintoistoindeksi on 2 700–4 000 K:n alueella yli 83.
    Chromasync-tekniikka parantaa tuoteperheen ledivalaisimien välistä väriyhtenäisyyttä. Kalibroitu valon mittauslaite luo valmistusprosessin aikana algoritmin, jolla määritetään LED-valaisinperheelle yhteinen värintoistoalue. Kun Chromasync on otettu käyttöön, valaisimien väriyhtenäisyys saavutetaan ilman, että kunkin valaisimen väripisteitä olisi säädettävä manuaalisesti.
    Täyttää korroosionkestävyyttä koskevan ASTM G85 -standardin ja ANSI C136.31-2010 -tärinästandardin vaatimukset.
    R9-arvoiksi voidaan saada jopa 81. Kylläinen punainen valo valaisee esineet ja pinnat eloisalla ja täyteläisellä värillä, joka soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa tunnelmalla on merkitystä.
    Sisältää innovatiivisen uudistetun optiikan, joka parantaa yksittäisen ledin valon laatua ja siten jokaisen ColorBlast IntelliHue Powercore -valaisimen värinsekoitusominaisuuksia ja värin tasaisuutta.

    Käyttökohteet

    Valonheitinvalaistus
    Kohdevalaistus
    Korostus valaistus
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    Software plugins
    Liittyvät työkalut
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.