Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

    Tuoteperheen tiedot

    eW Blast Powercore gen4: suorituskykyiset, helposti asennettavat LED-valaisimet valaisevat pinnat tehokkaasti valkoisella valolla. eW Blast Powercore gen4 -valaisimiin on saatavana runsaasti lisävarusteita, jotta valokeilan kulma voidaan mukauttaa valonheittimenä, kohdevalaisimena tai seinän pinta- tai viistovalaisimena käyttämistä varten. Suorituskykyistä ja kustannustehokasta Powercore-tekniikkaa vankkatekoisessa valualumiinikotelossa. Lisätietoja osoitteessa www.colorkinetics.com/Products.

    Hyödyt

    Suurempi valovirta kiinteään valkoiseen valaisimeen
    Tarkka himmennys 1 %:iin
    Täydellinen lisävarustesarja auttaa täyttämään vaatimukset helposti

    Ominaisuudet

    Uudet Philips-varustevaihtoehdot laajentavat räätälöintimahdollisuuksia. Alkuperäisten 6° linssien lisäksi saatavana on viisi erilaista hajotinlinssiä, joten valaisin voidaan räätälöidä tuottamaan valokeilat 20°, 40°, 60°, 80° ja 10° x 40° (epäsymmetrinen). Uusia esteettisiä mahdollisuuksia suunnittelijoille ja arkkitehdeille rungon värivaihtoehtojen ansiosta (musta, harmaa ja valkoinen), tai yhdistämällä ritilä, kivisuojus, täyshäikäisysuoja tai puolihäikäisysuoja.
    Uusi litteä linssi parantaa kestävyyttä. Se estää vettä kertymästä valaisimen sisään, ja se suojaa ledejä ja valaisinta koko käyttöiän ajan.
    Patentoitu ja valaisimeen integroitu Powercore-tekniikka ohjaa syöttövirtaa suoraan verkosta valaisimiin nopeasti, tehokkaasti ja tarkasti. Philips Color Kinetics Data Enabler Pro yhdistää linjajännitteen ja ohjaustiedot sekä syöttää ne valaisimiin yhtä standardikaapelia pitkin, jotta asentaminen sujuu helpommin ja järjestelmän kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi.
    Philips Color Kinetics Data Enabler Pro yhdistää linjajännitteen ja ohjaustiedot sekä syöttää ne valaisimiin vakiokaapelia pitkin, jotta asentaminen sujuu helpommin ja järjestelmän kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi.
    Tarkka ja tasainen himmennys 1 %:iin saakka valinnaisen Data Enabler Pro -laitteen ja digitaalisen ohjauskäyttöliittymän ansiosta.

    Käyttökohteet

    Rakennusten julkisivut
    Monumentit ja patsaat
    Puistot ja puutarhat
    Sillat ja rakenteet
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    Software plugins
    Liittyvät työkalut
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.