Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

    Tuoteperheen tiedot

    ReachElite on laadukas pitkän kantaman ulkovalaisin, joka on tarkoitettu valaisemaan suuria ulkorakenteita silloista ja julkisivuista monumentteihin ja pilvenpiirtäjiin. ReachElite parantaa ledivalaistuksen optista laatua osumalla kohteisiinsa jopa yli 91,4 metrin päästä. ReachElite erottuu kilpailijoistaan tehokkuutensa, mainion valokeilansa ja mukautuvuutensa ansiosta. ReachElite tuottaa laadukasta valkoista valoa halutussa paikassa varmistaen näin uskomattoman hyvän valonjaon. Hyvin vähäisen hukkavalon lisäksi valaisimen optiikka ja kapea keilakulma takaavat tuotetun valon pitkän kantaman. ReachEliten alkuperäinen keilakulma on alle 3°, mikä nostaa laadukkaiden ulkoledivalaisinten tarkkuuden aivan uudelle tasolle. Lisätietoja on osoitteessa www.colorkinetics.com/ls/EssentialWhite/ReachElite-eW-Powercore/.

    Hyödyt

    Monia erilaisia valaistuskäyttökohteita, kuten valonheittimet, kohdevalaistus sekä seinien viisto- ja pintavalaistus
    Alkuperäisen 3°-keilakulman ansiosta valo osuu kohteisiin jopa 152,4 metrin päästä
    Chromasync-tekniikka parantaa tuoteperheen ledivalaisimien välistä väriyhtenäisyyttä

    Ominaisuudet

    Valaisimet toimivat saumattomasti kaikkien Philips Color Kinetics -ohjainten kanssa, kuten Light System Manager, Video System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbra iColor Keypad ja ColorDial Pro, sekä muiden valmistajien ohjainten kanssa.
    ReachElite Powercore takaa luotettavan käytön moneksi vuodeksi ja suojaa paremmin korroosiolta, koska se täyttää ASTM B117 -standardin yli 1 500 tunnin korroosiokestävyyttä koskevat vaatimukset sekä ANSI C136.31-2010-standardin 3G-värähtelytaajuutta ja veden kertymisen poistamista koskevat vaatimukset.
    Valitse täydellisestä valikoimasta laadukkaita Philips-lisävarusteita. Tarjolla on kuusi erilaista levitinlinssiä, ritilä, puoli- ja täyshäikäisysuojat, kivisuojus ja liukusovitinkiinnike kaikille ReachElite-valaisimille.
    ReachElite-valaisinta on saatavana kolmena eri versiona: 100 W, 200 W ja 300 W. Jokainen valaisin sisältää joko yhden pään tai kaksi tai kolme päätä (100 W), jotka voidaan suunnata erikseen.

    Käyttökohteet

    Suurikokoiset julkisivut ja rakenteet
    Lataukset
    Visuaaliset materiaalit
    Liittyvät työkalut
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.