Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

    Tuoteperheen tiedot

    ColorBurst Powercore gen2 on tehokas ulkotiloihin sopiva ledivalaisin, joka on suunniteltu korostus- ja kohdevalaistukseen. Vakiomalliset arkkitehtoniset valaisimet tuottavat koko väriskaalan valovirran, jolla voidaan luoda dynaamisia valaistusefektejä esimerkiksi ylöspäin suuntautuvalla valolla. Se sopii myös valonheitin- ja koristevalaistukseen.

    Hyödyt

    Entistä laadukkaampaa valoa tuottava uudistettu optiikka, joka parantaa yksittäisten ledien värinsekoitusominaisuuksia ja värin tasaisuutta
    Laaja valikoima uusia Philipsin lisävarusteita ja neljä valaisinrungon värivaihtoehtoa
    Entistä parempi väriyhtenäisyys kaikissa tuoteperheen ledivalaisimissa Chromasync-tekniikan ansiosta

    Ominaisuudet

    Laaja valikoima uusia Philipsin lisävarusteita mahdollistaa monipuolisen muokattavuuden. Alkuperäisen 8 asteen linssin lisäksi valokeilaa voidaan muokata viidellä erilaisella hajotinlinssillä tuottamaan 20, 40, 60 ja 80 asteen sekä 10 x 40 asteen (epäsymmetriset) valonjaot. Neljä rungon värivaihtoehtoa (musta, harmaa, valkoinen ja pronssi) sekä mahdollisuus lisätä häikäisysuoja, täysi häikäisysuoja tai puolihäikäisysuoja tarjoavat uusia esteettisiä mahdollisuuksia suunnittelijoille ja arkkitehdeille.
    Chromasync-tekniikka parantaa tuoteperheen ledivalaisimien välistä väriyhtenäisyyttä. Kalibroitu valon mittauslaite luo valmistusprosessin aikana algoritmin, jolla määritetään kaikille saman tuoteperheen ledivalaisimille yhteinen värintoistoalue.Kun Chromasync on otettu käyttöön, valaisimien väriyhtenäisyys saavutetaan ilman, että kunkin valaisimen väripisteitä olisi säädettävä manuaalisesti.
    Täyttää korroosionkestävyyttä koskevan ASTM G85 -standardin ja ANSI C136.31-2010 -tärinästandardin vaatimukset.
    Sisältää innovatiivisen uudistetun optiikan, joka parantaa yksittäisen ledin valon laatua, ja siten jokaisen ColorBlast Powercore gen2 -valaisimen värinsekoitusominaisuuksia ja värin tasaisuutta.
    Uusi litteä linssi estää veden kertymisen valaisimeen, mikä suojaa ledimoduulia koko valaisimen käyttöiän ja parantaa näin valaisimen kestävyyttä.
    Patentoidun Powercore-tekniikka ohjaa syöttöjännitettä valaisimiin suoraan verkkojännitteestä nopeasti, tehokkaasti ja tarkasti. Philips Color Kinetics Data Enabler Pro yhdistää ohjausdatan syöttöjännitteeseen ja siirtää ne valaisimiin yhdellä vakiomuotoisella kaapelilla, mikä yksinkertaistaa asennusta merkittävästi ja laskee järjestelmän kokonaiskustannuksia.

    Käyttökohteet

    Uplightning
    Kohdevalaistus
    Elävöittävä valaistus
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    Software plugins
    Liittyvät työkalut
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.