Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

    Tuoteperheen tiedot

    FlexElite on suositun Flex-tuoteperheemme on uusin, kirkkain ja joustavin valaisin. Sen kaikki tärkeimmät elementit ovat täysin uudistettuja, aina koosta ja muotoilusta lähtien sisäiseen elektroniikkaan sekä mekaaniseen rakenteeseen asti. Kehitimme FlexEliten suurten ja perinteistä poikkeavien rakennusten ja rakennelmien vaatimuksiin. Sen ytimen muodostaa innovatiivinen modulaarinen rakenne, jonka ansiosta voit ottaa käyttöön juuri niin monta valopistettä kuin tarvitset. FlexEliten osiot ja välijohdot on nopea ja helppo asentaa, minkä ansiosta voit luoda räätälöityjä ratkaisuja paljon paremmin kuin vähemmän modulaarisilla ratkaisuilla. FlexEliten avulla voit valita valopisteiden määrän, niiden välit ja valopistevetojen pituuden juuri projektisi edellyttämällä tavalla. Pidempien valopistevetojen ja valopistevälien ansiosta voit toteuttaa suurempia asennuksia kuin aiemmin. FlexElite iW sisältää neljä valkoisen valon kanavaa (2 200 K, 3 000 K, 4 000 K ja 6 500 K), joita yhdistelemällä saadaan aikaan erilaisia värilämpötiloja. Lisäksi Chromasync-tekniikkamme ansiosta Essential White -valo on yhtä kirkas yksikanavaisena kuin 4-kanavatilassakin.

    Hyödyt

    Joustavat nauhat soveltuvat miltei mihin tahansa arkkitehtonisiin ratkaisuihin
    Valopisteiden määrän ja välit voi valita todella vapaasti
    Nelinkertainen kirkkaus edelliseen sukupolveen verrattuna

    Ominaisuudet

    Soveltuu suuriin asennuksiin: FlexEliten modulaarisen rakenteen ansiosta pääset eroon taipuisien kaapeleiden kiinteiden valopisteiden määrän rajoituksista, minkä ansiosta voit hyödyntää pidempiä valopistevälejä ja pidempiä asennuksia.
    Kirkkaampi valovirta: FlexElite on kirkkain saatavilla oleva Flex-valaisin, joka tuottaa yli 120 luumenia per valopiste.
    Paras mahdollinen valovirta: Säädämme kaikki FlexElite-valopisteet parhaalle mahdolliselle valovirralle. Tämä takaa selkeästi paremman tehon kuin vastaavat muut valaisimet

    Käyttökohteet

    Suora tehostevalaistus
    Pienen tarkkuuden videonäytöt
    Matalaprofiilinen ulko- ja korostusvalaistus
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    Software plugins
    Liittyvät työkalut
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.