Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset
  Sulje suodattimet Näytä suodattimet
  Näytä lisää suodattimia
  Näytä vähemmän suodattimia
  • Tuote
  • Efficacy
  • Lampun valovirta (lm)
  • Värilämpötila (K)
  • IES
  • Esite

  Lajitteluperuste:

    Tuoteperheen tiedot

    TownTune on nykyisiin ja skaalattaviin kaupunkiympäristöihin suunniteltu valaisinperhe, joka tarjoaa kaikki uusimmat innovaatiot valaistuksen tehokkuuden, valonlaadun ja yhteyksien suhteen. Philips TownTune -tuoteperheessä on kolme jäsentä. keskeinen pylvään pää, asymmetrinen asennussovitinversio ja versio, jossa on pidennettävä liikkuva valaisinvarsi pylvään päähän. Kaikkia näitä voi räätälöidä erilaisilla runkomuodoilla ja lisävarusteena saatavilla olevalla koristerenkaalla (kaksi värivaihtoehtoa). Tämän monipuolisuuden ansiosta voit luoda erottuvan valaistusratkaisun, joka luo kaupungille omanlaisensa identiteetin. Valaisinperheen valaisimissa käytetään myös Philipsin huoltotunnisteita. Ne ovat QR-koodeja, jotka helpottavat asennusta ja ylläpitoa. Niiden avulla voit myös luoda oman digitaalisen kirjaston valaistusresursseistasi ja varaosistasi. TownTune hyödyntää myös Philips Ledgine -optimoitua valaistusratkaisua, mikä takaa sen, että kaduillasi on aina oikea määrä oikein suunnattua valoa. Koska TownTune on myös System Ready (SR) -yhteensopiva, se soveltuu myös tulevaisuuden käyttövaatimuksiin: voit yhdistää sekä erillisiin että kehittyneisiin valaistuksenhallinta järjestelmiin ja valaistusohjelmistoihin (esimerkiksi Interact City).

    Hyödyt

    Tarjoaa laadukasta ja miellyttävää valaistusta erilaisiin kaupunkiympäristöihin ainutlaatuisesti suunnitellun kupunsa ansiosta
    Yksinkertaisen ja sulavalinjaisen muotoilun ansiosta valaisin on integroitavissa useisiin erilaisiin kaupunkiympäristöihin. Laaja lisävarustevalikoima tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen räätälöintiin. Tämän valaisimen avulla kaupungit voivat luoda itselleen tunnusomaisia valaistusratkaisuja. Päivällä valaisimet istuvat hyvin ympäristöönsä.
    Monta eri käyttökohdetta. Uusin Ledgine LED -ratkaisu tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja mahdollisuuden hyödyntää monipuolista valonjakoa.
    Valaisimet ovat yhdistettävissä valaistuksenhallintaratkaisuihin ja ohjelmistoihin, sillä niissä on Philips SR (System Ready) -liitäntä
    Varusteena on huoltotunniste eli QR-pohjainen tunnistusjärjestelmä, jonka avulla jokainen valaisin voidaan tunnistaa erikseen. Tunniste sisältää tietoja huollosta, asennuksesta ja varaosista.

    Ominaisuudet

    Optimoidut kokonaiskustannukset ja CLO (jatkuva valontuotto) lisävarusteena
    Philips Ledgine -optimoitu ratkaisu tarjoaa erittäin laadukkaan valon, L-Tune mahdollistaa myös lisäoptimoinnin
    Rungosta on saatavilla erimuotoisia vaihtoehtoja (kartio tai kalotti), lisävarusteena koristerengas ja väri (kirkas ja kulta)
    Yhdistettävissä erillisiin valaistuksenohjausjärjestelmiin (esimerkiksi LumiStep, DynaDimmer ja LineSwitch) sekä kehittyneisiin järjestelmiin ja ohjelmistoihin (esimerkiksi Interact City)
    Laaja valovoimavalikoima: 600–12 000 luumenia
    Valittavissa oleva värilämpötila: 3 000 K (lämmin valkoinen) tai 4 000 K (neutraali valkoinen)
    Pitkä käyttöikä: 100 000 tuntia (vähintään L80)
    Sopii sekä uusiin asennukseen että jälkiasennuksiin
    IK08, IP66

    Käyttökohteet

    Kaupunki- ja asuinalueet
    Kaupunkien keskustat ja pääkadut
    Pyörätiet, jalkakäytävät ja suojatiet
    Pysäköintialueet
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    Liittyvät työkalut
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.