Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset
  Sulje suodattimet Näytä suodattimet
  Näytä lisää suodattimia
  Näytä vähemmän suodattimia
  • Tuote
  • Teho (W)
  • Lampun valovirta (lm)
  • Värilämpötila (K)
  • IES
  • Esite

  Lajitteluperuste:

    Tuoteperheen tiedot

    CoreLine Malaga LED -tuotesarja on suunniteltu yleiseen tie-, katu- ja asuinaluekäyttöön. Tuoteperheen valaisimia on kahta eri kokoa, ja niissä käytetään valolähteenä Philipsin standardoiman mallin LED-moduuli ja kiinteän valovirran Philips Xitanium -liitäntälaite. Laatua, johon voit luottaa. CoreLine Malaga LED on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaksi, ja se tekee samat tehtävät kuin SON-T 50-, 70-, 100- ja 150 W -valot, jotka se korvaa, eli antaa oikean määrän valoa oikeassa paikassa. Keskileveän valokeilan (DM) optiikka jakaa valoa tehokkaasti tielle. Yhdistelmä vähentää merkittävästi käyttökustannuksia ja mahdollistaa jopa 50 %:n energiansäästöt. CoreLine Malaga LED -valaisimeen investointi on samaa luokkaa kuin vanhan SON-T-valon hankkiminen, ensimmäinen lamppu mukaan lukien. Koska CoreLine Malaga LEDin LED-valonlähde kestää valaisimen eliniän, säästämällä monet SON-T:n vaatimat lampunvaihdot saat jo investointisi takaisin. Asennus on helppoa läpiviennin ansiosta. Valaisinta ei tarvitse avata virtakaapelin liittämiseksi. Tasolasikannen voi myös avata, jolloin virtalähdettä on helppo huoltaa tarvittaessa. Kaikki toiminnot ja ominaisuudet huomioon ottaen CoreLine Malaga LED on helppo valinta. CoreLine-tuotesarjan jäsenenä Malaga LED on helposti ja nopeasti saatavilla lähelläsi olevilta Philipsin kumppaneilta. Yksinkertaisen tehokasta.

    Benefits

    Luotettavaa laatua; alumiininen valettu kotelo ja karkaistu litteä lasi, IP65 / IK08. Huollettava, virtalähde voidaan vaihtaa. Pylväsasennuksen sovitin on saatavilla erikseen. Helppo tuotto sijoitukselle. Pelkästään SON-T:n vaatimissa lampunvaihdoissa säästäminen maksaa investoinnin takaisin. Realistinen energiansäästö jopa 50 %.

    Ominaisuudet

    Suora SON-T-lamppujen korvaaminen tie-, katu- ja asuinaluekäytössä. Tarkoitus, omistautunut LEDille, kestävä malli, jossa on Philipsin standardoima LED-moduuli ja kiinteän valovirran Philips Xitanium -liitäntälaite ulkokäyttöön. Helppo asentaa läpiviennin avulla. Valaisinta ei tarvitse avata. 100 000 tunnin käyttöikä L70B10 (tai 60 000 tuntia, L80B10).

    Käyttökohteet

    Yleinen ulkokäyttö, tiet, kadut ja asuinalueet. Teollisuusalueet tai pysäköintialueet. Julkisen liikenteen, kuten linja-autojen tai raitiovaunujen pysäkit.
    Tuoteperheen tiedot
    Yleistä
    Käyttölämpötila
    • -40 ... +35 °C
    Liitäntälaite
    • Tehonsyöttöyksikkö (PSU)
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.