Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset
  Sulje suodattimet Näytä suodattimet
  Näytä lisää suodattimia
  Näytä vähemmän suodattimia
  • Tuote
  • Efficacy
  • Lampun valovirta (lm)
  • Värilämpötila (K)
  • IES
  • Esite

  Lajitteluperuste:

    Tuoteperheen tiedot

    Philips ArenaVision -ledivalonheitinjärjestelmä on innovatiivinen ledikenttävalaistusratkaisu, joka tukee uusimpia TV-lähetysstandardeja. Erityisesti urheilu- ja monitoimiareenoille suunnitellut ArenaVision-ledivalaisimet tuottavat erinomaisen laadukkaan valon. Niiden lämmönhallinta on tehokas ja käyttöikä erittäin pitkä. Kun ArenaVision LED yhdistetään valaistuksen InteractSports-hallintajärjestelmään, juuri oikea valaistus saadaan helposti aikaan ajastamalla tai säätämällä reaaliajassa. Lisäksi voidaan luoda yksilöllisiä valoesityksiä ennen tapahtuman alkamista, sen aikana ja sen päätyttyä. Valonheitinvalikoima sisältää kaksi tai kolme LED-moduulia sisältäviä versiota painevaletussa rungossa. Ne toimivat ulkoisina ohjainyksikköinä, joita voi käyttää joko etänä erillään valonheittimestä (BV-versio) tai esiasennettuina valonheittimen asennuskiinnikkeeseen (HGB-versio). Ulkoinen virtalähde helpottaa asennusta ja pienentää aloituskustannuksia.

    Hyödyt

    Voidaan sovittaa erittäin joustavasti erilaisten stadionien arkkitehtuureihin. Korkea valon laatu täyttää kansainväliset kaikille urheilulajeille asetettavat televisiointivaatimukset.
    Erittäin tehokkaan IP66-luokitetun DMX-virtalähteen ansiosta ArenaVision LED voidaan yhdistää valaistuksen Interact Sports -hallintajärjestelmään, mikä mahdollistaa valaistuksen etähallinnan ja dynaamiset valoesitykset.
    Suurimman mahdollisen valontuoton varmistavan valonheittimen lämmönhallintajärjestelmä on erittäin tehokas. Tämä yhdessä keveyden ja IP66-luokituksen kanssa pidentää käyttöikää ja vähentää ylläpitokustannuksia sekä uudiskohteissa että jälkiasennuksissa.
    Varusteena on huoltotunniste eli QR-pohjainen tunnistusjärjestelmä, jonka avulla jokainen valaisin voidaan tunnistaa erikseen. Tunniste sisältää tietoja huollosta, asennuksesta ja varaosista.

    Ominaisuudet

    Yksiosainen painevalettu runko, pöly- ja vesisuojausluokitus IP66
    Laaja epäsymmetrisen ja symmetrisen optiikan valikoima varmistaa vähäisen häikäisyn ja luokkansa parhaan valaistuksen. Yhdenmukaisuus ylittää kaikkien urheiluvalaistusstandardien vaatimukset.
    Soveltuu useisiin urheiluvalaistuskäyttökohteisiin laajan käyttölämpötilatoleranssin ansiosta.
    Voidaan täydentää lisävarusteilla luokkansa parhaan hukkavalon ja ylös suuntautuvan valon hallinnan varmistamiseksi.
    Ohjelmoitava DMX-virtalähde mahdollistaa ohjelmoimisen ja integroimisen viihdevalaisimiin sekä muihin Interact Sports -käyttökohteisiin.

    Käyttökohteet

    Ulkona sijaitseville areenoille, stadioneille ja kilparadoille (esimerkiksi kriketti, jalkapallo, rugby, tennis, jääkiekko, golf, luistelu, hevosurheilu, Formula 1, yleisurheilu)
    Katetut urheiluareenat ja hallit (esimerkiksi uimahallit, velodromit, koripallo, jääkiekko)
    Useisiin monikäyttöisiin liikuntatiloihin ja areenoihin
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.