Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset
  Sulje suodattimet Näytä suodattimet
  Näytä lisää suodattimia
  Näytä vähemmän suodattimia
  • Tuote
  • IES
  • Esite

  Lajitteluperuste:

    Tuoteperheen tiedot

    HF-Selectalume II:n on erittäin kustannustehokas, luotettava, matala ja edullinen liitäntälaite, joka auttaa säästämään energiaa, lisää joustavuutta käyttöön ja varmistaa PL-T/C-lampuille erinomaisen suorituskyvyn. Kustannustehokas HF-Selectalume II PLTC SR on vankkarakenteinen ja kaikkien kansainvälisten turvallisuudelle ja suorityskyvylle asetettujen standardien mukainen. HF-Selectalume II on tarkoitettu käytettäväksi sisätilojen valaisimissa, kuten kohde-, uppo- ja downlight-valaisimissa, joita käytetään yleisesti toimistoissa, myymälöissä, teollisuustiloissa, hotelleissa, ravintoloissa ja muissa kohteissa, joihin on asennettu ohjauslaitteet valaistuksen sytyttämistä/sammuttamista varten.

    Hyödyt

    HF-SII 2x18/26 W PL-T/C/T5c -sarjalla on vankka rakenne, ja se täyttää sisäiset turvallisuus-, EMC- ja lämpötilasuojausvaatimukset
    Automaattinen uudelleensytytys (jännitekatkon tai lampunvaihdon jälkeen) takaa varman toiminnan ja yksinkertaisen lampunvaihdon (koskee vain liitäntälaitteita, jotka on tarkoitettu kahdelle lampulle)
    Hätätilannekäyttö IEC/EN 60598-22 -valaisinstandardien mukainen (koskee vain liitäntälaitteita, jotka on tarkoitettu kahdelle lampulle)
    Integroitu kupu ja vedonpoistaja

    Ominaisuudet

    Tuotteella on CE- ja ENEC-merkintä (koskee vain liitäntälaitteita, jotka on tarkoitettu kahdelle lampulle)
    Vankka rakenne, yli 70 000 tunnin käyttöikä, kun Ta = 50 ˚C, sekä yli 50 000 lampun sytytys-/sammutuskertaa (koskee vain liitäntälaitteita, jotka on tarkoitettu kahdelle lampulle)
    Energiatehokkuusluokka: A2
    Aktiivinen tehokertoimen korjaus varmistaa tasaisen valon verkkovirran vaihteluista riippumatta (koskee vain liitäntälaitteita, jotka on tarkoitettu kahdelle lampulle)

    Käyttökohteet

    Sisävalaistuskäyttöön esimerkiksi myymälöissä, toimistorakennuksissa, valintamyymälöissä, hotelleissa, lähikaupoissa ja teollisuuskiinteistöissä, joissa lamput ovat päällä pitkiä aikoja (esim. käytävillä)
    Valaisimiin, joiden suojausluokka on I tai II, kuten kohde-, uppo- ja downlight-valaisimet
    Voidaan käyttää liiketunnistimien kanssa (esim. OccuPlus) tai kohteissa, joissa lamppuja sytytetään ja sammutetaan tiheästi (koskee vain liitäntälaitteita, jotka on tarkoitettu kahdelle lampulle)
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.