Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Pysäköintialueet, tiet ja
  autopesulat

  Valo, joka kutsuu luokseen


  Hyvän ensivaikutelman antaminen on tärkeää, joten muista huolehtia kulkuväylien ja pysäköintialueen tehokkaasta ja miellyttävästä valaistuksesta. Eikä autopesulaakaan kannata unohtaa, sillä oikeanlaisen pesulavalaistuksen avulla saat etumatkaa kilpailijoihisi.

  Pysäköinti & tiet


  Lähestymisväylät ja pysäköintialueet muodostavat ensivaikutelman huoltoasemista autoilijoille. Oikeanlainen valaistus takaa hyvän näkyvyyden ja minimoi pimeiden alueiden määrän, mikä luo kutsuvan ja turvallisen ilmapiirin. Kaikki valaisimemme on suunniteltu tuottamaan juuri oikea valotaso, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Sähkölaskun pienentäminen käy helposti, kun alat käyttää energiatehokkaita valonlähteitämme ulkopysäköintialueilla, joilla tarvitaan valaistusta vain öiseen aikaan. Mikäli haluat huomioida ympäristöä vielä enemmän, meiltä löytyy myös aurinkosähköön perustuvia ratkaisuja.

   

  Tuoteperheidemme eri vaihtoehtojen avulla voit helposti optimoida toimintaasi. Tuotteemme takaavat

  • parhaan energiatehokkuuden
  • parhaat kokonaiskustannukset alkusijoituksella ja energiatehokkuudella mitattuna
  • pienen alkusijoituksen ja merkittävän energiansäästön yhdistelmän.
  Paranna kiinteistösi antamaa ensivaikutelmaa Philips Lightingin kehittämien huoltoasemavalaisimien avulla
  Autopesulan valaistus huoltoasemille

  Autopesulat


  Autopesula voi olla merkittävä tulonlähde huoltoasemalle ja olla samalla käytännöllinen ja hauska palvelu asiakkaille. Tuotevalikoimaamme kuuluu esimerkiksi energiatehokkaita, vedenkestäviä LED-valaisimia ja autopesulan valaistuskokonaisuuksia, jotka hyödyntävät värejä kiehtovalla ja dynaamisella tavalla.

   

  • Pacific LED IP66 Waterproof on erittäin energiatehokas valaisin, joka korvaa 2 x 80 W:n loisteputkivalaisimet ja tuo jopa 60 prosentin energiansäästön. Lisäksi kaikki käyttökohteet hyötyvät erittäin pitkästä, jopa 70 000 tunnin käyttöiästä.
  • Splash 2 on erittäin ohut, upotettava valaisin, joka tarjoaa eloisia värejä ja väriä vaihtavaa valoa makeassa ja suolaisessa vedessä 4,6 metrin syvyyteen saakka. Vesitiiviin valetun messinkirungon ja pii-pronssisäätölaitteen ansiosta C-Splash 2 sopii täydellisesti vesipohjaisiin käyttökohteisiin, kuten suihkulähteisiin ja teemapuistojen asennuksiin sekä vaativissa olosuhteissa sijaitseviin kohteisiin.
  • Mini300 on suunniteltu huoltoasemien katoksiin ja matalakattoisiin kohteisiin. Se on erittäin tehokas ja helposti asennettava, ja sen käyttöikä on pitkä.

   

  Päivänvalotunnistimeen yhdistetty liiketunnistin tuo lisää energiansäästöä. Mini 300 LED gen2 -sovelluksella käyttäjät voivat hallita valaisinta tavoilla, jotka eivät ole mahdollisia muissa valaisimissa. Valaistusta voi hallita ja tilan voi tarkistaa lattiatasolla esimerkiksi kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen avulla Bluetooth-yhteyden kautta. Tämän vuoksi valaisimen säätäminen on erittäin helppoa, mikä auttaa laskemaan ylläpitokustannuksia entisestään.

  Innostuitko?

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
  jos sinulla on kysymyksiä. 

  Case studyt