Lisää brändejä

  Pysäköintialueet,

  tiet ja autopesulat

  Autopesun valaistus

   

  Autopesu on jotakin, josta kaikki lapset – ja aikuisetkin – nauttivat. Viihdyttävä valaistus autopesussa tekee kokemuksesta vieläkin hauskemman. Aaltoilevat valot vaihtuvat pesuvaiheiden mukaan, joten asiakkaat saavat enemmän vastinetta rahoilleen.

   

  Ota yhteyttä

  Autopesun
  valaistustuotteet

  • C-Splash 2
   C-Splash 2
   C-Splash 2 on erittäin ohut, upotettava valaisin, joka tarjoaa eloisia värejä ja väriä vaihtavaa valoa makeassa ja suolaisessa vedessä 4,6 metrin syvyyteen saakka. Vesitiiviin vale...
  • Pacific LED WT460C
   Pacific LED WT460C

  Laske  
  kokonais-kustannukset 

   

  Paineet energia-, ylläpito- ja toimintakustannuksien pienentämiseen lisääntyvät koko ajan, jotta ilmastonmuutokseen ja budjetteihin liittyvät tavoitteet saavutettaisiin. Valaistusjärjestelmän koko elinkaaren aikaisten kokonaiskustannusten selvittäminen on muuttumassa entistä tärkeämmäksi, sillä budjetit kiristyvät koko ajan ja suunnittelussa on otettava huomioon myös pitkäkestoiset vaikutukset.

   

  Laske säästösi

  Lisätietoja 

  Kuinka voimme auttaa sinua
  valaistus palveluillamme?

  Philipsin asiantuntijat keskustelevat kanssasi mielellään valaistuksen vaihtoehdoista ja sinulle sopivista ratkaisuista.
  Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

  Uuden lisäarvon luominen yhdessä


  Etsi lähin jälleenmyyjä tai kumppani
   

  Valitse seuraavasta luettelosta maa,
  josta haluat etsiä lähimmän jälleenmyyjän tai kumppanin.

   

  Jälleenmyyjien ja kumppaneiden hakutoiminto

  Philips Lighting kartalla