Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  ActiveSite

   

  Pilvipohjainen dynaaminen valaistuksenhallinta

  Pilvipalveluun perustuva ohjaus 

  Dynaamisen arkkitehtonisen valaistuksen hallinnan pitäisi onnistua myös muualta kuin paikan päältä. ActiveSite on suojattu järjestelmä, jolla voit etäohjata valaistuksen toimintaa ja päivittää valoshow- ja valaistustehosteasetuksia. Voit käyttää mitä tahansa tavanomaista verkkoon liitettyä laitetta, kuten älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta. Selaimesi, ActiveSite-palvelimen ja ActiveSite-yhdyskäytävän välinen tietoliikenne on salattu ja suojattu.

   

  Tällä pilvipalveluun perustuvalla yhdistetyllä valaistusjärjestelmällä voit valvoa, ohjata ja ylläpitää Philips Color Kinetics -LED-valaistusasennuksia etäyhteyttä käyttäen. Kiinteistöpäälliköt, valaistussuunnittelijat ja teknikot voivat hyödyntää reaaliaikaisia tietoja valaistuksen tehokkuudesta ja suorittaa vianmäärityksen nopeasti etälaitteella, mikä vähentää käyttökatkoja ja huoltokäyntejä.

  ActiveSite pitää käyttökohteen elävästi ja asianmukaisesti valaistuna. | Monumenttien dynaaminen arkkitehtoninen valaistus.

  ActiveSite-järjestelmän edut lyhyesti

  ActiveSite mahdollistaa Philips Color Kinetics -valaistusasennusten etävalvonnan pilvipalvelun avulla
  Säästä energiaa

  Ohjaa valaistusasennuksia turvallisesti

  Voit hoitaa useiden käyttökohteiden arkkitehtonisen valaistuksen hallinnan, valvonnan ja ylläpidon samasta näkymästä millä tahansa verkkoon liitetyllä laitteella.

  Säästä energiaa

  Dynaamisilla arkkitehtonisilla valoesityksillä luot ainutkertaisen brändielämyksen

  Voit päivittää valaistustehosteet etäohjauksella missä tahansa lataamalla ja aktivoimalla uusia valaistustehosteasetuksia tavallisella verkkoon liitetyllä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

  Säästä energiaa

  Pienemmät ylläpitokustannukset 

  Etädiagnostiikka, historiatietojen analysointi ja raportointitoiminnot auttavat etävianmäärityksessä ja vikojen ennaltaehkäisyssä.

  Säästä energiaa

  Helppo suorituskyvyn valvonta

  Kuukausittaiset raportit, päivittäiset sähköposti-ilmoitukset ja digitaaliset kirjaukset kaikista valopisteistä pitävät sinut ajan tasalla energiankulutuksesta, valaistuksen laadusta ja tehokkuudesta.

  Mitä ActiveSite-järjestelmällä voi tehdä

  ActiveSite on pilvipalveluna toimitettava SaaS (Software-as-a-Service) -ohjausjärjestelmä Philips Color Kinetics -LED-valaistusasennuksille. 

  Toimintaperiaate


  ActiveSite-järjestelmä toimii yhdistämällä valaistusjärjestelmäsi ActiveSite-yhdyskäytävään ja etähallintalaitteeseen pilvipalvelun kautta. Voit valvoa ja hallita valaistusta, tarkastella tallennettuja suorituskykytietoja ja määrittää uusia tai vaihdettuja valaisimia tavallisen internet-yhteyden välityksellä mistä tahansa. 
  ActiveSite on pilvipalveluna toimitettava SaaS (Software-as-a-Service) -ohjausjärjestelmä Philips Color Kinetics -LED-valaistusasennuksille.
  ActiveSite-järjestelmällä voit valvoa yhdistettyjä valaistusjärjestelmiä millä tahansa järjestelmän hyväksymällä tietokoneella tai tabletilla.

  ActiveSite-raporttinäkymä

  Voit valvoa ja hallita valaistusasennuksiasi millä tahansa järjestelmän hyväksymällä tietokoneella tai tabletilla tavallisen internet-yhteyden välityksellä. Historiatietojen analysointitoiminnolla voit luoda kaavioita ja raportteja saadaksesi paremman kuvan järjestelmän toiminnasta
  ActiveSite-yhdyskäytävän avulla voit luoda suojatun yhdistetyn valaistusjärjestelmän hankkimatta uusia ohjelmistoja tai palvelimia

  ActiveSite-yhdyskäytävä

  ActiveSite-yhdyskäytävä varmistaa yhdistetyn valaistusjärjestelmän turvallisuuden käyttämällä ActiveSite-verkkosovelluksen ja ActiveSite-palvelimen väliseen tietoliikenteeseen salattua HTTPS-yhteyttä. ActiveSite hyödyntää SSL-/TLS-suojausta ja käyttää lisäksi pitkäikäisiä julkisia ja salaisia avaimia asiakaskoneen ja palvelimen välisen tiedonkulun salaamiseen.
  elinkaaripalvelut

  ActiveSiten elinkaaripalvelut

  Voit varmistaa valaistusinfrastruktuurisi häiriöttömän toiminnan ja parhaan suorituskyvyn sekä suojata samalla pitkän aikavälin investointiasi ja kohentaa valaistusasennuksen ulkonäköä.

  Asiakasesimerkit

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
  jos sinulla on kysymyksiä. 

  Lue lisää kaupunkikäyttöön soveltuvista valaistusjärjestelmistä