Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.

Pilvipalvelun hallintanäkymä

Voit seurata järjestelmän suorituskykyä ja tilaa mistä tahansa sekä määrittää ja hallita valaistuslaitteita etäohjauksella ilman muita ohjelmistoja tai palvelimia. Tarvitset ainoastaan ActiveSite-yhdyskäytävän, tavallisen internet-yhteyden ja tietokoneen tai tabletin.
Voit etäohjata yhdistettyjä Philips Color Kinetics -valaistusasennuksia ActiveSite-pilvipalvelun hallintanäkymästä

Etävalvonta ja -ylläpito

Voit muodostaa yhteyden kaikkiin valaistuslaitteisiin, mukaan lukien valaisimet, virtalähteet ja ohjaimet, ja saada kattavan käsityksen verkon tilasta. Teknikot saavat ongelmatilanteissa automaattisesti sähköposti-ilmoituksen. Laitteiden määritykset ja laiteohjelmistot päivittyvät etäohjauksella heti, kun uusia versioita julkaistaan, mikä lyhentää käyttökatkoja ja vähentää ylläpitokustannuksia.
ActiveSite-järjestelmällä voit valvoa koko järjestelmää mistä tahansa, minkä lisäksi arkkitehtonisen Philips Color Kinetics -valaistuksen ohjelmistot ja laiteohjelmistot päivittyvät automaattisesti

Laitteiden hallinta, analytiikka ja raportointi

Digitaalisten kirjausten ansiosta teknikkojen on helppo löytää laitteiden sarjanumerot, DMX-osoitteet, laiteohjelmistoversiot, IP-osoitteet ja huoltohistoriatiedot.
Vakiomuotoiset ja räätälöitävät mallit, kaaviot ja historiatietojen analysointi kertovat valaistusasennuksen suorituskyvystä. 
ActiveSite yksinkertaistaa arkkitehtonisen Philips Color Kinetics -valaistuksen laitehallintaa, analytiikkaa ja asennuksen suorituskykyä koskevaa raportointia

Sisällönhallinta*

Voit valvoa, muokata, aktivoida ja aikatauluttaa valoesityksiä ja valaistustehosteita etäyhteyden välityksellä – ja säätää niitä reaaliaikaisesti mistä tahansa.

 

* Etäsisällönhallinta on käytettävissä viidennen sukupolven Light System Manager -ohjaimien ja Pharos-ohjaimien kanssa.

ActiveSite mahdollistaa arkkitehtonisten Philips Color Kinetics -valaistusasennusten sisällönhallinnan etäyhteyden välityksellä