Pilvipalvelun hallintanäkymä

Voit seurata järjestelmän suorituskykyä ja tilaa mistä tahansa sekä määrittää ja hallita valaistuslaitteita etäohjauksella ilman muita ohjelmistoja tai palvelimia. Tarvitset ainoastaan ActiveSite-yhdyskäytävän, tavallisen internet-yhteyden ja tietokoneen tai tabletin.
Voit etäohjata yhdistettyjä Philips Color Kinetics -valaistusasennuksia ActiveSite-pilvipalvelun hallintanäkymästä

Etävalvonta ja -ylläpito

Voit muodostaa yhteyden kaikkiin valaistuslaitteisiin, mukaan lukien valaisimet, virtalähteet ja ohjaimet, ja saada kattavan käsityksen verkon tilasta. Teknikot saavat ongelmatilanteissa automaattisesti sähköposti-ilmoituksen. Laitteiden määritykset ja laiteohjelmistot päivittyvät etäohjauksella heti, kun uusia versioita julkaistaan, mikä lyhentää käyttökatkoja ja vähentää ylläpitokustannuksia.
ActiveSite-järjestelmällä voit valvoa koko järjestelmää mistä tahansa, minkä lisäksi arkkitehtonisen Philips Color Kinetics -valaistuksen ohjelmistot ja laiteohjelmistot päivittyvät automaattisesti

Laitteiden hallinta, analytiikka ja raportointi

Digitaalisten kirjausten ansiosta teknikkojen on helppo löytää laitteiden sarjanumerot, DMX-osoitteet, laiteohjelmistoversiot, IP-osoitteet ja huoltohistoriatiedot.
Vakiomuotoiset ja räätälöitävät mallit, kaaviot ja historiatietojen analysointi kertovat valaistusasennuksen suorituskyvystä. 
ActiveSite yksinkertaistaa arkkitehtonisen Philips Color Kinetics -valaistuksen laitehallintaa, analytiikkaa ja asennuksen suorituskykyä koskevaa raportointia

Sisällönhallinta*

Voit valvoa, muokata, aktivoida ja aikatauluttaa valoesityksiä ja valaistustehosteita etäyhteyden välityksellä – ja säätää niitä reaaliaikaisesti mistä tahansa.

 

* Etäsisällönhallinta on käytettävissä viidennen sukupolven Light System Manager -ohjaimien ja Pharos-ohjaimien kanssa.

ActiveSite mahdollistaa arkkitehtonisten Philips Color Kinetics -valaistusasennusten sisällönhallinnan etäyhteyden välityksellä