Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  CityTouch

   

  Valaistuksenhallintajärjestelmä

  Älykäs kaupunki käyttää yhdistettyä valaistusta

  CityTouch on turvallinen yhdistetty valaistuksenhallintajärjestelmä, joka auttaa parantamaan elämänlaatua, tehokkuutta ja resurssien kestävää käyttöä kaupungeissa.

   

  CityTouch-järjestelmän keskitetystä raporttinäkymästä voit tarkastella ja ohjata koko kaupungin katuvalaistusta ja valvoa valopisteitä, määrittää aikatauluja ja säätää valotasoja tarpeen mukaan turvallisuudesta tinkimättä. Tietojen salaus ja kaksiosainen todennus takaavat, että ohjelmisto täyttää tiukimmatkin tietoturvavaatimukset.

   

  Helposti verkossa käytettävillä sovelluksilla voit tarkastella kaikkia yhdistettyjä katuvalaisimia, hallita työnkulkuja ja lähettää huoltohenkilöstön sinne, missä sitä tarvitaan. Järjestelmä tuottaa ajantasaista tietoa energiankäytöstä ja kustannuksista, mikä auttaa tehostamaan suunnittelua ja aikataulujen laadintaa.

  Video - yhdistetty julkinen CityTouch-valaistusjärjestelmä älykaupunkiin
  Philipsin CityTouch-yhteensopivat valaisimet integroituvat saumattomasti CityTouch-järjestelmään. Olemassa olevat valaisimet voi myös muuttaa CityTouch-yhteensopiviksi solmun tai liitinsarjan avulla. Toinen vaihtoehto on käyttää jonkin sertifioidun yhteistyökumppanimme valmistamia valaisimia. Riippumatta siitä, mitä CityTouch-yhteensopivia valaisimia käytät, CityTouch-järjestelmän avoimet standardit ja helppo liitettävyys muihin älykkäisiin järjestelmiin ja IoT-laitteisiin tekevät siitä erittäin joustavan ratkaisun, jonka avulla pysyt mukana älykaupunkikehityksessä niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

  CityTouch-järjestelmän edut lyhyesti

  Philips Lightingin CityTouch-järjestelmä rakentaa älykaupungin infrastruktuuria älykkäästä katuvalaistuksesta lähtien
  Säästä energiaa

  Parempaa päätöksentekoa

  Samasta helppokäyttöisestä raporttinäkymästä voit hallita valaistusta, mitata energiankäyttöä, valvoa järjestelmän tilaa ja määrittää ongelmien syitä.   

  Maksaa investoinnin takaisin nopeasti

  LED-katuvalaistukseen siirtyminen laskee energiakustannuksia välittömästi. Yhdessä CityTouch-valaistuksenhallintajärjestelmän käyttötietojen ja etädiagnostiikan kanssa LED-valaistus säästää vieläkin enemmän, ja saat nopeasti investointisi takaisin.

  Säästä energiaa

  Joustava järjestelmä ja avoimet standardit

  CityTouch-järjestelmän voi liittää mihin tahansa resurssienhallintajärjestelmään tai valaisintyyppiin, joten voit valita kaupungillesi parhaiten sopivan toimittajan. Sertifioitujen jälleenmyyjien valikoimissa on CityTouch-yhteensopivia valaisimia, jotka muodostavat automaattisesti yhteyden CityTouch-järjestelmään.

  Tulevaisuudenkestävä ja turvallinen
  Tämä avoin järjestelmä tukee antureita, kameroita ja muita IoT-laitteita ja mahdollistaa tulevaisuudenkin älylaitteiden käytön. Käyttäjäkohtaiset roolit ja täysin salattu tiedonkulku takaavat, että järjestelmä täyttää tiukimmatkin tietoturvavaatimukset. Säännölliset ohjelmistopäivitykset takaavat, että järjestelmä on aina ajan tasalla.
  Säästä energiaa

  Helppo päivittää tai laajentaa

  Helppokäyttöinen ja vaivattomasti käyttöön otettava turvallinen järjestelmä sopii yhteen sekä uusien että olemassa olevien valaisimien kanssa ja yhdistää kaupungin kaiken älyvalaistuksen. Jos olemassa olevat katuvalaisimet eivät ole CityTouch-yhteensopivia, niistä voi tehdä sellaisia asentamalla jokaiseen valaisinpylvääseen CityTouch-liitinsarjan (EU) tai solmun (Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Uusi-Seelanti ja Australia).

  Mitä CityTouch-järjestelmällä voi tehdä

   

  CityTouch on julkisen LED-katuvalaistuksen hallintajärjestelmä.

  Toimintaperiaate

   

  CityTouch on kokonaisvaltainen katuvalaistuksen hallintajärjestelmä. Lisätietoja järjestelmän eri osista saat alta ladattavista esitteistä.

  CityTouch-tuotevalikoima

  CityTouch-järjestelmässä on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja tiukkojen standardien mukainen tietoturva, minkä lisäksi skaalattava järjestelmä mahdollistaa koko käyttämäsi valaistusjärjestelmän kattavan valvonnan ja hallinnan.
  Voit etäohjata yhdistettyä katuvalaistusta Philips Lightingin CityTouch connect -sovelluksella
  Philips Lightingin CityTouch workflow -sovellus tarjoaa tietoa ja työnkulkuja yhdistetyn valaistuksen tehokkaaseen käyttöön

  CityTouch connect -sovellus

  Katuvalaistuksen etähallinta, valaisimien tilan valvonta, vikailmoitukset mukaan lukien, sekä energiankulutuksen reaaliaikainen mittaus tavallisen internet-selaimen avulla. 
  Philips Lightingin yhdistetyt CityTouch-valaistusjärjestelmät käyttävät tavanomaisia verkkoja

  CityTouch workflow -sovellus

  Tietojen analysointi, suunnitelmien hallinta ja yhtenäisen valaistuksen ylläpito sekä monipuoliset tietojen visualisointiominaisuudet. Mobiilityökalulla voit jakaa huoltotiedot kenttätyöntekijöiden kanssa, ja se kirjaa toimenpiteet automaattisesti, jolloin turhia tietovirtoja ei synny.

  Liitäntävaihtoehdot

  CityTouch-yhteensopivat valaisimet


  CityTouch-yhteensopivat valaisimet ovat kytke ja käytä -ratkaisu, joka mahdollistaa järjestelmäsi päivittämisen sekä LED-valaistukseen että yhdistettyyn valaistukseen. Valaisimet hoitavat oman käyttöönottonsa ja paikallistamisensa automaattisesti käyttäen yhtä kolmesta ohjainvaihtoehdosta. Tämän jälkeen ne alkavat välittömästi lähettää resurssitietoja CityTouch-järjestelmään.

  Yksittäisten valopisteiden hallinta

  Valopisteryhmien hallinta

  Philips Lightingin CityTouch workflow -sovellus tarjoaa tietoa ja työnkulkuja yhdistetyn valaistuksen tehokkaaseen käyttöön

  Philipsin CityTouch-yhteensopivat valaisimet

  Kaikki Philips Lightingin tie- ja katuvalaisimet voi integroida saumattomasti CityTouch-järjestelmään käyttämällä joko solmua tai liitinsarjaa. Philipsin CityTouch-yhteensopivat valaisimet ovat keskeinen osa kaupungin yhdistettyä valaistusinfrastruktuuria.
  Philips Lightingin CityTouch workflow -sovellus tarjoaa tietoa ja työnkulkuja yhdistetyn valaistuksen tehokkaaseen käyttöön

  CityTouch-liitäntälaitteet

  Olemassa olevat laitteet voi muuttaa kytke ja käytä -liitettäviksi käyttämällä liitinsarjaa (EU) tai liitäntäsolmua (Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Uusi-Seelanti ja Australia).

  Valopisteryhmien hallinta

  Philips Lightingin CityTouch workflow -sovellus tarjoaa tietoa ja työnkulkuja yhdistetyn valaistuksen tehokkaaseen käyttöön

  Ryhmäliitäntä kytkentäkaapin kautta

  Ryhmän aiemmin asennettuja katuvalaisimia voi liittää voimajohdon kautta segmenttiohjaimeen, joka on yhteydessä CityTouch-ohjelmistoon internetin välityksellä.

  CityTouch Ready -kumppaniohjelma

  CityTouch Ready -kumppaniohjelman kautta saat käyttöösi kaikki yhdistetyn valaistuksenhallinnan edut, mutta voit silti valita valaisintoimittajasi vapaasti.

  CityTouch Ready -kumppaniohjelma on kaikkien valaisinmyyjien saatavilla. Kaikkien CityTouch Ready -kumppaneiksi haluavien on käytävä läpi sertifiointiprosessi, jonka aikana valmistetaan, että kaikki CityTouch-yhteensopivat valaisimet ovat aidosti kytke ja käytä -liitettäviä ja riittävän helppokäyttöisiä.

  Sertifioitujen kumppanien määrä kasvaa jatkuvasti

  CityTouch -palvelut

  elinkaaripalvelut

  Elinkaaripalvelut

  Voit optimoida kaupungin valaistuksen suorituskyvyn ja turvata investointisi hankkimalla Philips Lighting -palvelupaketin, joka takaa tuntuvia säästöjä ja häiriöttömän toiminnan.

  Asiakasesimerkit