Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.

1. Yksi kaupunki, yksi alusta

CityTouch on kaupungin yhdistetyn infrastruktuurin ohjelmistopohjainen hallintajärjestelmä. Käytännöllisestä päähallintanäkymästä voit etäohjata kaupungin yhdistettyä katuvalaistusta ja muita järjestelmiä turvallisesti haluamasi verkon välityksellä. Etäkäyttö on mahdollista myös tavallisen matkapuhelinverkon kautta.
Yksi kaupunki, yksi alusta

2. Näkyvyyttä ja hallintaa

CityTouch connect -sovellus kertoo kartan jokaisen valopisteen tilan reaaliaikaisesti ja ilmoittaa mahdollisista toimintahäiriöistä. Voit säätää tai esiasettaa kaikkien yhdistettyjen katuvalaisimien valotasoja turvallisesti etäyhteyden välityksellä ja seurata energiakustannusten oikeellisuutta valvomalla kunkin valopisteen energiankulutusta.
Näkyvyyttä ja hallintaa

3. Laajat liitäntämahdollisuudet

CityTouch on kokonaisvaltainen katuvalaistuksen hallintajärjestelmä, jonka voi asentaa sekä uudiskohteisiin että jälkiasennuksena. Olemassa olevat katuvalaisimet voi muuntaa CityTouch-yhteensopiviksi käyttämällä CityTouch-liitinsarjaa (vain EU) tai liitäntäsolmua (vain Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Uusi-Seelanti ja Australia). Lisäksi CityTouch Ready -kumppaniohjelman sertifioidut jälleenmyyjät tarjoavat yhteensopivia valaisimia. Tuloksena on täysin avoin alusta, joka on tehokas, joustava ja helppo muuntaa tarpeisiisi soveltuvaksi.
Jälleenmyyjän diagnostiikka

4. Työnkulut

CityTouch Workflow -sovellus tehostaa toimintaa ylläpitotyötä sujuvoittavien työnkulkujen avulla. Voit lähettää henkilöstön mobiililaitteisiin yksityiskohtaisia huoltopyyntöjä ja seurata tilannetta keskitetysti. Lisäksi voit suunnitella ylläpitotoimet tehokkaasti selvittämällä, mitkä valaisimet lähestyvät käyttöikänsä päätä ja soveltuvat ennakoivaan vaihtoon.
Työnkulut

5. Havaintoja      

CityTouch Workflow -sovelluksen helposti luotavat raportit ja monipuoliset visualisointi- ja analyysityökalut kertovat kaupungin valaistusjärjestelmän suorituskyvystä ja auttavat löytämään uusia mahdollisuuksia tehostaa toimintaa ja pienentää kustannuksia.
Havaintoja