Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.

Älykäs valaistus 

Jokaisessa valaisimessa on integroitu anturi, ja valaisimet on liitetty langalliseen tai langattomaan verkkoon tiedonkeruuta ja -siirtoa varten. Näin syntyvä tiedonkeruu- ja analytiikkainfrastruktuuri antaa tietoa valopisteiden tilasta ja käytöstä. Lisäksi avoimet ohjelmointirajapinnat mahdollistavat järjestelmän integroinnin rakennuksen muihin älyjärjestelmiin, kuten ilmastointijärjestelmään.
Philips Lightingin yhdistetty valaistus (InterAct Office) voi tehdä toimistostasi älykkäämmän

Tietojen analysointi 

Voit hallita valaistusta keskitetysti ja valvoa toimitilojen tehokkuutta yhdestä näkymästä. Anturit tuottavat nimetöntä tietoa tilojen käytöstä, energiankäytöstä, päivänvalon määrästä yms. Analysoimalla nämä tiedot voit optimoida kerrosalan hyödyntämisen, tilankäytön, valaistuksen, siivouksen ja ilmastoinnin ja lisätä siten tehokkuutta sekä vähentää kustannuksia.
Philips Lightingin yhdistetty valaistus (InterAct Office) sisältää sekä hallintaohjelmiston että analyysityökaluja tietoon perustuvan päätöksenteon tueksi

Henkilökohtaisesti räätälöityjä työpisteitä

Paranna työntekijöiden sitoutumista ja tuottavuutta älypuhelinsovelluksilla käytettävillä sijaintiin perustuvilla palveluilla, jotka hyödyntävät näkyvää valoa käyttävää tiedonsiirtoa (VLC). Silmälle näkymättömät VLC-tietovirrat voi havaita älypuhelimen kameralla, mikä mahdollistaa käytännölliset ja monipuoliset sovellukset, kuten reittien etsimisen ja henkilökohtaisesti säädetyn ilmastoinnin ja valaistuksen.
Philips Lightingin yhdistetty valaistus (InterAct Office) mahdollistaa reittien etsimisen ja työpisteen olosuhteiden säätämisen älypuhelimella