Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  GreenParking

   

  Antureita hyödyntävä langaton pysäköintihallin LED-valaistus

  Säästä energiaa, vähennä kustannuksia ja lisää turvallisuutta

  Pysäköintihallien valaistus voi tulla kalliiksi, erityisesti, jos se palaa päivittäin vuorokauden ympäri. GreenParking on langaton pysäköintihallien LED-valaistusjärjestelmä, joka havaitsee ihmiset ja ajoneuvot ja sytyttää valot vain tarvittaessa, mikä säästää energiaa ja vähentää kustannuksia jopa 80 %.

   

  Läsnäolon havaitseminen, joustava himmennys ja pitkäikäiset, vain vähän ylläpitoa kaipaavat LED-valaisimet mahdollistavat pysäköintihallin aiempaa enemmän ympäristöä säästävän valaisemisen käyttäjien mukavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä.

   

  Helppokäyttöisten langattomien ohjainten ansiosta tämä kytke ja käytä -ratkaisu on helppo asentaa ja ohjelmoida sekä uusissa että vanhoissa pysäköintihalleissa.

  Pacific LED Green Parking -järjestelmä

  GreenParking -järjestelmän edut lyhyesti

  Philips Lightingin GreenParking-pysäköintihallivalaistus on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin säästämällä energiaa ja kustannuksia.

  Pienentää käyttökustannuksia jopa 80 %

  Energiatehokkaat LED-valaisimet ja älykäs ohjaustekniikka hillitsevät energiankäyttöä.

  Vähentää tarpeetonta valaistusta

  Läsnäolotunnistimia ja alueellista himmennystä hyödyntävä pysäköintihallin valaistus syttyy tarpeen mukaan.

  Parantaa käyttäjien turvallisuutta

  Räätälöi pysäköintihallin valaistusalueet näkyvyyden, turvallisuuden ja käyttömukavuuden optimoimiseksi.

  Pienemmät ylläpitokustannukset

  LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä eivätkä tarvitse vaihtoa niin usein kuin perinteiset valaisimet.

  Vaivaton päivittää

  Järjestelmän päivittäminen ja uusien valaisimien lisääminen ja määrittäminen on helppoa langattomilla kytke ja käytä -ohjaimilla.

  Tulevaisuuden vaatimukset täyttävä pysäköintihalli

  Skaalautuva pysäköintihallin valaistusjärjestelmä soveltuu sekä jälkiasennettavaksi että uusiin asennuksiin.

  Mitä GreenParking-järjestelmällä voi tehdä

   

  Philips Lightingin GreenParking on langaton pysäköintihallien LED-valaistusjärjestelmä, joka säästää energiaa läsnäolon tunnistusta ja valaistusalueita hyödyntämällä. 

  Toimintaperiaate


  GreenParking on langaton valaistusjärjestelmä, joka parantaa turvallisuutta ja vähentää kustannuksia pitkäikäisten LED-valaisimien, ohjaimien, anturien ja aluemääritysten avulla.

  Valinta on sinun

   

  GreenParking-järjestelmällä on kaksi asennusvaihtoehtoa: pitkäikäiset Pacific-LED-valaisimet ja langattomasti ohjattavat läsnäolotunnistimet tai integroidulla anturilla varustetut Pacific-LED-valaisimet. Vesitiiviit valaisimet kestävät ankariakin ympäristöolosuhteita.

   

  Kumpikin vaihtoehto tarjoaa käyttöösi läsnäolon tunnistuksen, automaattisen himmennyksen ja laadukkaan valaistuksen ilman värivaihtelua. Ulkoiset anturit voi pysäköintihallin pohjaratkaisun mukaan asentaa joko seinään tai kattoon. Integroituja antureita käytettäessä muita laitteita ei tarvita. 

   

  Uusimman sukupolven Pacific-LED-valaisimet ovat ensimmäisiä kiertotalouden periaatteiden mukaan suunniteltuja valaisimia, ja ne kuuluvat kierrätykseen perustuvaa valaistuspalvelumallia noudattavaan tuotesarjaan. Tavoitteena on hyödyntää luonnonvaroja aiempaa tehokkaammin ja kierrätystä hyödyntäen, jolloin materiaalikierto on kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suljettu. Modulaarisen rakenteen ansiosta tuotteen ylläpito ja päivitys sujuvat vaivattomasti. Lisäksi sen suorituskyky on paras mahdollinen koko sen käyttöiän.

  Philips Lightingin GreenParking-pysäköintihallivalaistus on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin säästämällä energiaa ja kustannuksia.

  Asiakasesimerkit

  Globen parkkihalli

  Globen parkkihalli

   

  Globenin parkkihalli tarvittiin remontoida. Ratkaisuksi valittiin GreenParking- systeemi, LED-valaisimet sekä ohjaussysteemit jossa valaistus jaettiin eri vyöhykkeisiin.

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
  jos sinulla on kysymyksiä.

  Tutustu muihin rakennukseen soveltuviin valaistusjärjestelmiin