Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.

1.

Voit määrittää valaistusalueet pysäköintihallin pohjaratkaisun mukaan ja määrittää alueiden valaistuksen kirkastumaan automaattisesti, kun ihmisiä tai ajoneuvoja havaitaan, ja himmenemään, kun liikettä ei havaita. Voit valita alueet, himmennystason, himmennyksen keston ja pitoajan ja määrittää ne uudelleen milloin tahansa.
Suurenna napsauttamalla

2.

Kun järjestelmä havaitsee jalankulkijoita, valaistuksen kirkkaus kasvaa näiden edessä 100 prosenttiin, mikä tekee heidän olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Kun jalankulkija poistuu valaistusalueelta, valaistus himmenee 20 prosentin taustakirkkauteen energian säästämiseksi.
Philips Lightingin GreenParking: optimoi pysäköintihallin valaistus jalankulkijoille sopivaksi läsnäolon tunnistuksen ja alueellisen himmennyksen avulla

3.

Kun ajoneuvot liikkuvat pysäköintihallissa, valaistus kirkastuu niiden edessä 100 prosenttiin, mikä lisää turvallisuutta ja helpottaa ajoneuvon käsittelyä. Kun liikettä ei havaita, valaistus himmenee esiasetetun viiveajan jälkeen.
Philips Lightingin GreenParking: optimoi pysäköintihallin valaistus ajoneuvoille sopivaksi läsnäolon tunnistuksen ja alueellisen himmennyksen avulla