Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  GreenWarehouse  - 

   

  Varaston valaistus 

  Valoa siellä missä sitä tarvitaan

   

   

  Kaikkien aikojen tehokkain varastosi

   Kallis vuorokauden ympäri päivittäin palava teollisuus- ja logistiikkavalaistus ei ole enää tätä päivää. GreenWarehouse tarjoaa käyttöösi turvallisen ja tehokkaan varastovalaistuksen, joka havaitsee ihmiset ja ajoneuvot antureiden avulla ja säätää valaistuksen automaattisesti sopivalle tasolle. 

   

  GreenWarehouse soveltuu kaikenkokoisiin uusiin ja vanhoihin varastoihin ja teollisuuskiinteistöihin riippumatta siitä, onko kyseessä avoin tai telineillä varustettu tila. Pitkäikäiset energiatehokkaat LED-varastovalaisimet ja joustavat himmennysalueet voivat auttaa säästämään energiakustannuksissa jopa 50 %*.

   

  GreenWarehouse on helppo asentaa nykyisten valaisimien tilalle. Uutta kaapelointia ei tarvita, ja järjestelmän asetukset on helppo määrittää langattomilla ohjaimilla.

  * Laskettu 10 000 neliön alueen ja 10 vuoden käytön perusteella vertaamalla GreenWarehouse-järjestelmän asennus- ja käyttökustannuksia perinteisen ilman himmennystoimintoja asennetun loisteputkivalaistuksen vastaaviin kuluihin
  GreenWarehouse – älykkäämpää varastovalaistusta

  GreenWarehouse-järjestelmän edut lyhyesti

  Philips Lightingin GreenWarehouse-teollisuusvalaistus voi säästää varastossa jopa 50 prosenttia energiakustannuksissa
  Tee toimistotiloistasi turvallinen ja ympäristöä säästävä alue varustellulla läsnäolohavaitsimella, joka ainoastaan valaisee käytössä olevan alueen.
  Valaistusalueiden, profiilien ja himmennystasojen avulla voit määrittää valaistustasot riittämään tehokkaaseen työskentelyyn tuhlaamatta energiaa
  Pitkäikäiset energiatehokkaat LED-teollisuusvalaisimet vähentävät ylläpitokustannuksia, ja asettamalla taustavalaistuksen himmennykseksi 10 prosenttia voit säästää vieläkin enemmän
  Langattomilla kytke ja käytä -ohjaimilla järjestelmän käyttöönotto käy nopeasti, ja valaistus on helppo säätää uudelleen, jos tilojen järjestelyssä tapahtuu muutoksia

  Mitä GreenWarehouse-järjestelmällä voi tehdä

   

  Philips Lightingin GreenWarehouse-järjestelmällä voit luoda joustavia himmennysalueita, jotka takaavat työntekijöiden turvallisuuden, työskentelymukavuuden ja tuottavuuden.

  Toimintaperiaate


  GreenWarehouse on täydellinen teollisuusvalaistusjärjestelmä, jonka voi määrittää varaston tai logistiikkakeskuksen tarpeiden mukaan.

  Valaistusjärjestelmällä voit luoda valaistusalueita, määrittää himmennystasot ja asettaa tiettyjen valaistusohjelmien keston. Kytke ja käytä -tyyppinen järjestelmä on käyttövalmis miltei heti asennuksen jälkeen. Läsnäolon tunnistuksen antureille on kaksi vaihtoehtoa: erilliset anturit voi rakennuksen pohjaratkaisun mukaan asentaa joko seinään tai kattoon, tai asennukseen voi valita integroiduilla antureilla varustetut valaisimet, jolloin muita laitteita ei tarvita.

   

  Valikoimissamme on laadukkaita ratkaisuja kaikkiin varaston osiin, niin avoimeen tilaan, telineisiin kuin kylmätiloihinkin. Langattoman ohjauksen ansiosta valaisimien käyttö ja säätäminen on vaivatonta, kun taas liiketunnistimet helpottavat energiankäytön vähentämistä. Voimme räätälöidä varastoosi sopivan paketin tilan koosta riippumatta, sillä järjestelmä on täysin skaalautuva. 

  GreenWarehouse-yhteensopivat valaisimet

  Philips Lightingin toisen sukupolven GentleSpace: uskomattoman energiatehokas korkean tilan valaistus

  Toisen sukupolven GentleSpace

   

  Alan paras energiatehokas valaisinratkaisu säästää kustannuksissa, antaa monipuolisia mahdollisuuksia korkean tilan valaistukseen ja tukee keskitettyä turvavalaistusta (PSED).

  Philips Lightingin GreenUp Highbay: energiatehokas korkean tilan LED-valaistus korkeisiin teollisuusrakennuksiin

  GreenUp Highbay  


  Tehosta työskentelyä korkeissa teollisuusrakennuksissa päivittämällä korkeiden tilojen 400 W:n HID-valaisimet ja T5 6x54 W -valaisimet. Langaton GreenUp Highbay -valaistus voi tuottaa jopa 88 prosentin energiansäästön läsnäolon tunnistuksen ja kauko-ohjaimella tapahtuvan hallinnan avulla.
  Philips Lightingin GreenPerform Highbay: energiatehokas korkean tilan valaistus korkeiden telineiden LED-optiikoilla

  GreenPerform Highbay


  Säästä energiaa suoraan vaihtamalla korkeiden tilojen 250 ja 400 W:n HID-valaisimet näihin korkeiden telineiden LED-valaisimiin. Suunniteltu erityisesti pystysuorien pintojen valaisuun varastoissa, mikä takaa optimaalisen näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.
  Philips Lightingin GreenPerform-runkovalaisimet: energiatehokas pitkäikäinen LED-valaistus, jota voi ohjata langattomasti

  GreenPerform-runkovalaisin


  Tämä pitkäikäinen LED-myymälävalaistus säästää jopa 50 prosenttia energiaa verrattuna perinteisiin T8-runkovalaisimiin, ja sitä voi ohjata langattomasti kauko-ohjaimella.
  Philips Lightingin Maxos fusion: pienennä varaston valaistuskustannuksia integroiduilla antureilla varustetulla LED-kiskojärjestelmällä

  Maxos fusion


  Saat laadukkaan valaistuksen vähemmillä valaisimilla ja voit säästää varaston valaistuskustannuksissa jopa yli 50 % loisteputkivalaisimiin verrattuna. LED-kiskojärjestelmässä on integroidut anturit, jotka keräävät tietoa varaston käytöstä toiminnan jatkuvaa tehostamista varten. 
  Philips Lightingin Pacific-LED-valaisimet: kestävät vesitiiviit valaisimet valaisevat varaston laadukkaalla valkoisella valolla

  Pacific LED  


  Kestävät ja vesitiiviit valaisimet tuottavat laadukasta valkoista valoa, vähentävät häikäisyä ja ovat fiksujen päätysuojusten ansiosta helposti asennettavia. 

  GreenWarehouse-järjestelmän palvelut

  elinkaaripalvelut

  Elinkaaripalvelut

  Voit turvata teollisuusvalaistusinvestointisi hankkimalla räätälöidyn Philips Lighting -palvelupaketin, johon sisältyy häiriöttömän toiminnan takaava kunnossapito.

  Asiakasesimerkit

  Prologis, Norrköping

  Göteborgin terminaali

  Novozymes, Kööpenhamina

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
  jos sinulla on kysymyksiä

  Tutustu muihin toimitiloihisi soveltuviin valaistusjärjestelmiin