Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Sisätilapaikannus

   

  Täydellinen valo, tarkka sijainti

  Asiakkaat saavat yksilöllisen käynnin, ja sinä saat tarkkoja havaintoja

  Jo nyt ostoksia tekevät asiakkaat saavat paljon tietoa älypuhelimistaan. Philipsin sisätilapaikannuksella voit tarjota myymälässäsi yksilöllisiä mobiilipalveluita ja tehdä samalla havaintoja, jotka voivat auttaa sinua lisäämään asiakastyytyväisyyttä ja parantamaan asiakkaiden sitoutumista brändiisi.

   

  Luo miellyttävä ostokokemus tarjoamalla asiakkaan sijaintiin perustuvia alennuksia, jotka antavat uusia syitä ostaa ja pidentävät asiakkaiden myymälässä viettämää aikaa. Reittiopastus auttaa asiakkaita suunnistamaan myymälässä ja tehostaa henkilöstön päivittäisiä rutiineja, kuten hyllytystä ja tilausten hakua. Älypuhelinsovelluksen avulla asiakkaat löytävät suorimman reitin etsimänsä tuotteen luo, ja järjestelmän keräämät tiedot voivat kertoa, ovatko myymälässä toteutetut markkinointikampanjat tehokkaita vai eivät, ja auttaa hyödyntämään liiketilan pohjaratkaisua optimaalisesti.

  Sisätilapaikannuksen edut lyhyesti

  Sisätilapaikannusteknologialla voit hallita myymäläsi mobiilikäyttökokemusta ja saat samalla tietoa asiakkaiden käytöksestä ja tarpeista.
  Säästä energiaa

  Tarjoa yksilöllisiä mobiilipalveluita

  Asiakkaat löytävät haluamansa tuotteet myymälästä älylaitteen avulla, mikä tekee ostosten teosta vaivattomampaa ja käytännöllisempää.

  Säästä energiaa

  Pidennä myymälässä vietettyä aikaa ja anna uusia syitä ostaa

  Sijaintiin perustuvat tarjoukset ja ilmoitukset lisäävät asiakkaiden sitoutumista, saavat heidät viettämään pidempiä aikoja myymälässä ja lisäävät ostohalukkuutta*.

  Säästä energiaa

  Lisää tehokkuutta

  Sisätilapaikannusjärjestelmän tarjoamat sijaintitiedot voivat auttaa optimoimaan liiketilan hyödyntämistä, tehostamaan asiakasvirtoja ja arvioimaan markkinoinnin tehokkuutta asiakkaiden tilankäyttötapojen perusteella.

  Säästä energiaa

  Parempi tuottavuus

  Tehosta henkilöstön työskentelyä antamalla heidän käyttöönsä tarkkaa ja ajantasaista tietoa, joka auttaa löytämään ongelmakohdat, hyllyttämään puuttuvia tuotteita, noutamaan tilaukset ja tarjoamaan sijaintiin perustuvaa asiakaspalvelua.

  Säästä energiaa

  Suojaa asiakkaiden yksityisyyttä

  Järjestelmämme ei pyydä, kerää tai tallenna henkilökohtaisia tietoja, ja mobiililaitteiden sijaintitiedot kirjataan nimettöminä.

  * Perustuu useilta vähittäismyyjiltä ja sijaintiin perustuvien palveluiden tarjoajilta saatuun tutkimustietoon

  Mitä sisätilapaikannuksella voi tehdä

   

  Sisätilapaikannusjärjestelmämme muuttaa myymälän valaistusjärjestelmän tiedonsiirtoinfrastruktuuriksi.

  Miten sisätilapaikannus toimii

  Philipsin sisätilapaikannusjärjestelmä hyödyntää näkyvää valoa käyttävää tiedonsiirtoa (VLC) käyttäviä LED-valaisimia ja myymälän tarjoamaa mobiilisovellusta. Kun käyttäjä on ladannut ja avannut sovelluksen mobiililaitteessaan, sovellus voi tunnistaa eri valaisimien yksilölliset koodit ja määrittää asiakkaan tarkan sijainnin myymälän digitaalisella kartalla. Asiakas tai työntekijä voi nyt käyttää sovellusta myymälässä suunnistamiseen, tuotteiden etsimiseen ja sijaintiin perustuvien palveluiden käyttöön.

   

  Valaistusjärjestelmän ohjelmiston voi päivittää pohjaratkaisun, varastotilanteen muutosten tai muiden myymäläkohtaisten seikkojen mukaan. Sisätilapaikannusjärjestelmä ei vaadi erillisiä asennustöitä, ylläpitoa tai virransyöttöä.

  Philipsin sisätilapaikannusjärjestelmään sisältyvät ohjelmankehityspaketti (SDK) ja pilvipalvelut iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Näiden avulla vähittäismyyjät tai heidän sovelluskehittäjänsä voivat sisällyttää sijaintitiedon hyödyntämisen mobiilisovelluksiinsa ja tarjota reaaliaikaisia sijaintiin perustuvia palveluita.

  Sisätilapaikannusjärjestelmästä saadut tiedot tallentuvat pilveen, ja vähittäismyymälän omistaja voi hyödyntää niitä saadakseen selville, miten asiakkaat liikkuvat myymälässä, missä he viipyvät ja miten he käyttävät tilaa, ja parantaa asiakaskokemusta tämän tiedon pohjalta edelleen.

  Sisätilapaikannusjärjestelmän sovellus – Näkyvää valoa käyttävä tiedonsiirto – Pilvipalvelut – Tiedot asiakkaista | Infografiikka
  Philips Lighting auttaa vähittäiskauppoja uudistamaan ostokokemuksen sisätilapaikannuksen avulla yhteistyössä kansainvälisten teknologiainnovaattorien kanssa

  Location Lab -kumppaniohjelma

  Teemme yhteistyötä innovatiivisten teknologiayhtiöiden kanssa, jotta voisimme auttaa sinua uudistamaan kivijalkamyymälän asiakaskokemuksen sisätilapaikannuksella.
  Philips Lightingin YellowDot-ohjelman kautta kilpailijat voivat sertifioida LED-valaisimiensa yhteensopivuuden sisätilapaikannusteknologiamme kanssa

  YellowDot-ohjelma

  YellowDot-ohjelmamme puitteissa kaikki LED-valaisimien valmistajat voivat testata ja sertifioida LED-valaisimiensa yhteensopivuuden sisätilapaikannusteknologiamme kanssa.

  Asiakasesimerkit

  Ota yhteyttä
  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
  jos sinulla on kysymyksiä. 

  Tutustu muihin myymälääsi soveltuviin valaistusjärjestelmiin