Lisää brändejä

  Valaiseva lattiamateriaali

   

  Interaktiiviset matto- ja vinyylilattiat toivottavat tervetulleeksi ja antavat tietoa

  Loputtomasti mahdollisuuksia tehdä vaikutus

  Philips Lightingin ainutlaatuisilla interaktiivisilla lattiamateriaaleilla esittelet brändiäsi uudella dynaamisella tavalla. Ilahduta ja inspiroi asiakkaita ja vieraita heti ovella: voit käyttää räätälöityjä tervehdyksiä, opastusta, reaaliaikaista tiedotusta ja mainoksia.

   

  Voit ohjelmoida useita valaisevan lattiamateriaalin asennuksia keskitetysti tai vaihtaa lattiamateriaalin sisältöä millä tahansa verkkoon liitetyllä mobiililaitteella.

   

  Valaisevissa lattioissa patentoituun LED-teknologiaan on yhdistetty ylellinen Desso- kokolattiamatto tai Tarkett- vinyylilattia. Kestävät ja tyylikkäät LED-lattiat ovat vaivattomat asentaa.

  Philips Lightingin valaisevia mattoja ja vinyylilattioita voi käyttää myös opasteina ja hätätilanneohjeiden antamiseen

  Valaisevien lattioiden edut lyhyesti

  Philips Lightingin valaisevilla matoilla ja vinyylilattioilla voit tuoda brändiäsi tehokkaasti esiin
  Säästä energiaa
  Helposti asennettavilla ja kestävillä LED-matoilla ja -vinyylilattioilla tuot brändisi tehokkaasti esiin
  Säästä energiaa
  Voit toivottaa vieraat tervetulleiksi räätälöidyillä tervehdyksillä ja näyttää kulkureitit WC-tiloihin, uloskäynneille, kokoustiloihin ja hätäuloskäynneille
  Säästä energiaa
  Kiinnitä vierailijoiden ja asiakkaiden huomio ja pidä siitä kiinni animaatioiden, mainosten ja opasteiden avulla
  Säästä energiaa
  Voit etähallita useiden kohteiden interaktiivisten lattioiden sisältöä keskitetysti
  Säästä energiaa
  Pilvipalvelu tarjoaa käyttöösi saumattomat ohjelmistopäivitykset ja lyhentää ylläpidosta johtuvia käyttökatkoksia.

  Miten valaiseva lattia toimii

   

  Valaisevat lattiamateriaalit saat vain Philips Lightingilta. Patentoidun LED-teknologiamme kumppanina on Desso-kokolattiamatto tai Tarkett-vinyylilattia, ja tuloksena on laadukas ja pitkäikäinen lattia.

  Järjestelmän osat

  Philips Lightingin valaisevat lattiamateriaalit: esitä dynaamisia viestejä LC-verkkoon liitetyillä LED-lattiapaneeleilla

  LC-verkkoon liitetty LED-lattiapaneeli

  Erittäin ohuita LED-paneeleita voi ohjata yhden pikselin tarkkuudella dynaamisen tekstin ja kuvien näyttämiseksi. Valaistua aluetta voi suurentaa liittämällä useita paneeleita toisiinsa.
  Philips Lightingin valaisevat lattiamateriaalit: ainutlaatuisista LED-käyttövalmiista matoista on saatavana neljä eri tekstuuria ja 14 tyylikästä värivaihtoehtoa

  LED-käyttövalmiit matot 

  Valittavana 4 tekstuurivaihtoehtoa ja 14 tyylikästä väriä. LED-lattiapaneelien päälle asennettu matto tulee samaan tasoon valaisemattoman lattiapinnan kanssa, ja huolto tai vaihto käy helposti vaurioittamatta LED-lattiapaneelia. 
  Philips Lightingin valaisevat lattiamateriaalit: LED-valaistu vinyylilattia tarjoaa uusia tapoja houkutella asiakkaita

  LED-käyttövalmis vinyylilattia

  Saatavana runsaasti erilaisia kuvioita ja tyylikkäitä tekstuuri-imitaatioita, kuten puu, erilaiset kivilaadut ja graafiset kuviot. 
  Philips Lightingin valaisevat lattiamateriaalit: tuo logosi esiin LC Symbol -LED-lattiapaneeleilla (räätälöity)

  LC Symbol -LED-lattiapaneeli

  Tee hyvä ensivaikutelma valaisemalla brändisi logo tai räätälöityjä kuvioita. Voit käyttää tuotetta myös opasteena ottamalla käyttöön esimerkiksi WC:n, kokoustilan tai uloskäynnin symbolin tai muun vakiosymbolin.
  Voit määrittää sisältöä ja toistolistoja valaiseville Philips Lighting -lattioille millä tahansa verkkoon liitetyllä mobiililaitteella

  Sisällönhallintatyökalu

  Voit luoda omaa sisältöä ja aikataulutettuja toistolistoja tietokoneella tai tabletilla verkossa käytettävän sisällönhallintaohjelmiston avulla.
  Voit määrittää sisältöä ja toistolistoja valaiseville Philips Lighting -lattioille millä tahansa verkkoon liitetyllä mobiililaitteella

  LC-verkon ohjain

  LC-verkon ohjain on LC-verkkoa varten suunniteltu valaistusohjain. Jokaisella LC-verkolla on oma ohjaimensa, ja verkot voi liittää erilliseen palvelimeen

  Asiakasesimerkit

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
  jos sinulla on kysymyksiä. 

  Lue lisää toimitiloihisi soveltuvista valaistusjärjestelmistä