1. Asenna interaktiiviset LED-paneelit

Tarjolla on kolme valaisevaa lattiamateriaalivaihtoehtoa, joista löydät sopivan ratkaisun miltei kaikkiin käyttökohteisiin - toimistoihin, vähittäismyymälöihin, esittelytiloihin, hotelleihin ja niin edelleen.
Kolmen asennusvaihtoehdon ansiosta Philips Lightingin valaisevat lattiamateriaalit sopivat useimpiin käyttökohteisiin

2. Liitä lattia verkkoon 

Kun liität interaktiiviset LED-paneelit rakennuksen sähkö- ja IT-infrastruktuuriin, järjestelmää voi ohjata verkkoon liitetyllä tietokoneella tai mobiililaitteella. Pilvipalveluun perustuva ohjausjärjestelmä huolehtii automaattisesti lattian päivityksistä, mikä vähentää käyttökatkoja ja paikan päällä tehtävää huoltoa. Järjestelmän voi myös synkronoida rakennuksen hallintajärjestelmään.
Philips Lightingin valaisevat lattiamateriaalit voi liittää rakennuksen hallintajärjestelmään pilvipalveluna toteutettavan ohjausjärjestelmän kautta

3. Elävöitä lattiasi 

Kun LED-paneelit on liitetty verkkoon, ne voi ohjelmoida näyttämään tekstiä tai graafisia elementtejä, kuten tervetulotoivotuksia, asiakkaiden nimiä, juhlapäivien toivotuksia tai brändisi logon. Sisältöä voi hallita verkkoon liitetyllä tietokoneella tai mobiililaitteella.
Voit muokata Philips Lightingin valaisevien lattioiden asetuksia reaaliaikaisesti verkkoon liitetyllä mobiililaitteella