1. Räätälöity painatus

UV-kovetettava painotekniikkamme mahdollistaa minkä tahansa kuvion käytön valaisimissa. Voit helposti yhdistää yksilöllisiä sisustuspintoja valaisinelementteihin ja luoda ainutlaatuisen ilmeen. Painokuvioita voi käyttää useimpien pinnoitevaihtoehtojen kanssa.
Philips Lightingin Luminous-kuvioilla voi toteuttaa monenlaisia valaistussuunnitteluideoita, kuten tämän hienon graafisen valaistustehosteen

2. Pyöreän ja suoraviivaisen välkähtelevän valon vaikutus

Luo kynttilävalaistuksen tunnelma pyöreillä välkähtelevillä valonlähteillä, tai luo dynaamista liikevaikutelmaa linjakkaan suoraviivaisilla valoilla.
Pyöreiden välkähtelevien valojen vaikutus

3. 2D-grafiikka

Saat brändin tai tuotteen piirtymään katsojien mieliin hyödyntämällä laserleikattuja 2D-kuvioita, jotka leikittelevät kauniisti valolla ja varjolla ja hehkuvat himmeästi.
graafiset valotehosteet

4. 3D-grafiikka

Kiinnitä jokaisen vierailijan huomio mielikuvituksellisilla 3D-kuvioilla, jotka nousevat irti taustasta ja vetävät katseita puoleensa.
graafiset 3D-valotehosteet

5. Kimmeltävä grafiikka

Ilahduta vierailijoita kimmeltävällä valotehosteella, joka näyttää liikkuvan. Tehosteen muotoa ja voimakkuutta voi säätää sen mukaan, halutaanko hienovarainen vai intensiivinen vaikutelma.
Philips Lightingin Luminous-kuvioilla voi toteuttaa monenlaisia valaistussuunnitteluideoita, kuten tämän hienon graafisen valaistustehosteen