Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.

1. Erittäin yhtenäinen valaistus

OneSpace-elementeissä tekstiilipaneeleihin on yhdistetty LED-valoja. Tuloksena on valkoista valoa tuottava kattopinta, jossa valonlähde on täysin näkymättömissä. Erittäin tasainen valonjako ja päivänvaloa muistuttava valaistus soveltuvat hyvin työntekoon ja oleskeluun. Kauniin yhtenäinen valaistus on myös himmennettävä.
OneSpace-elementeissä tekstiilipaneeleihin on yhdistetty LED-valoja, ja tuloksena on valkoista valoa tuottava kattopinta

2. Uusia mahdollisuuksia

OneSpace-elementit tarjoavat uusia mahdollisuuksia minimalistiseen sisustussuunnitteluun. Vain 120 mm:n paksuiset paneelit voi kiinnittää seinään tai kattoon yksilöllisiksi muodostelmiksi myymälöissä, hotelli- tai ravintolatiloissa tai toimistoissa.  
Minimalistiset valopaneelit voi asentaa vapaasti riippuviksi tai kiinnittää kattoon yksilöllisiksi muodostelmiksi

3. Ylellisyyttä aisteille

OneSpace-elementit kaunistavat tiloja ja tekevät niissä oleskelusta miellyttävämpää. Kirkas yhtenäinen ja häikäisemätön LED-valaistus poistaa varjot täydellisesti, parantaa näkyvyyttä ja auttaa näkemään esineet mahdollisimman tarkasti. Lisäksi elementit parantavat akustiikkaa vähentämällä häiritsevää äänen heijastumista.
OneSpace-elementit tekevät tiloista miellyttävämpiä ja näyttävät tarkasteltavat kohteet vääristymättöminä

4. Yksinkertaisesti älykkäämpi

Kattopaneelit on suunniteltu integroitumaan täydellisesti rakennuksen hallintajärjestelmien kanssa. OneSpace-elementit ovat asennusvalmiita tuotteita, jotka on vaivaton asentaa ja ylläpitää.
OneSpace-elementit integroituvat täydellisesti rakennuksen hallintajärjestelmien kanssa

5. Mittojen mukaan valmistettu OneSpace-valokatto

Elementtipaneeleita on saatavana useita vakiokokoja, joita voi yhdistää alle 100 neliömetrin kokonaisuuksiksi. Jos tarvitset paneeleita 100:aa neliömetriä suuremmalle alueelle, ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja mittojen mukaan räätälöidyistä paneeleista.
OneSpace-paneelit voidaan toimittaa myös mittatilaustyönä.