Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.

Induktiivisesti kytketyt merkkivalot

Älykkäät LED-merkkivalomme hyödyntävät uutta induktiivista tehonsiirtotekniikkaa (IPT), eli ne ottavat virtaa langattomasti upotetusta kaapelista. Yksi virtalähde riittää 2,5 kaapelikilometrille, mikä on yli kolminkertainen määrä johdolliseen järjestelmään verrattuna . Tämä laskee kokonaiskustannuksia.
Induktiivisesti kytkettyjen LED-merkkivalojen kokonaiskustannukset ovat tavallista pienemmät

Aktiiviset tieopasteet

Älykkäillä ohjaimilla saat langattoman tiedonsiirtoyhteyden kunkin valaisimen mikroprosessoriin. LED-merkkivalot voi säätää pysymään sammuksissa, himmenemään, vilkkumaan, syttymään peräkkäin tai vaihtamaan väriä haluttaessa kertoa kuljettajille olosuhteiden muutoksista.
Induktiivisesti kytkettyjä LED-merkkivaloja voi hallita yksitellen turvallisuuden parantamiseksi

Tehokas turvavalaistus

Valaistut liikennemerkit näkyvät kauemmas kuin passiiviset heijastimet, mikä lisää turvallisuutta. Kuljettajan katseen tasolle asennettuina ne hoitavat opastuksen intuitiivisesti, kun keskitetyt valokeilat merkitsevät ajoradan selkeästi kaikissa sää- ja valaistusolosuhteissa.
LED-merkkivalot parantavat teiden ja tunnelien näkyvyyttä kaikissa olosuhteissa

Helppo asennus ja ylläpito

Induktiivisesti kytkettyjä merkkivaloja voivat turvallisesti asentaa, vaihtaa ja huoltaa myös muut henkilöt kuin sähköasentajat, mikä pienentää kustannuksia ja nopeuttaa korjauksia. Pitkäikäiset, vesitiiviit ja kestävät valaisimet toimivat tehokkaasti äärimmäisissäkin olosuhteissa.
Kestävien LED-merkkivalojen asennus ja ylläpito ovat vaivattomia

Älykäs ohjaus ja diagnostiikka

Kun LED-merkkivalot on kytketty, voit hallita ja valvoa kutakin merkkivaloa erikseen. Lisäksi saat releen tai SCADA-käyttöliittymän välityksellä hälytyksiä ja ilmoituksia, jotka auttavat ennakoimaan vikatilanteita ja ratkaisemaan ongelmia nopeammin.
LED-merkkivalojen älykäs ohjaus ja diagnostiikka nopeuttavat vikatilanteiden ratkaisemista