Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Dynaaminen PerfectScene-ikkunavalaistus

   

  Todistetusti puoleensavetävä näyteikkunavalaistus

  Luo katseen kääntäviä dynaamisia näyteikkunoita  

  Näyteikkunan on herätettävä ohikulkijan mielenkiinto viidessä sekunnissa. Tee omasta ikkunastasi katseet kääntävä näky dynaamisella PerfectScene-valaistuksella. Näyteikkunoiden valaistusmallien vaihtamisen on todistettu lisäävän asiakkaiden sitoutumista ja nostavan asiakasmääriä.
   
  Tutkimusten mukaan ohikulkijat reagoivat näyteikkunan valaistuksen muutoksiin: 11 prosenttia useampi pysähtyy ja 19 prosenttia useampi tulee sisään myymälään*. Dynaaminen PerfectScene-ratkaisu auttaa optimoimaan näyteikkunan himmennettävällä valaistuksella, joka on suunniteltu asiakkaiden huomion kiinnittämiseen. Koska kaikkien näyteikkunoiden ja esittelyalueiden valaistusta voi ohjata keskitetysti, täydellinen ostoselämys on helppo luoda.
  * Tutkimuksen toteuttivat EIT Digital, Politecnico di Milano ja Philips Eral55-myymälöissä
  Dynaaminen Philips Lighting -näyteikkunavalaistus Eral 55 -myymälässä

  Dynaamisen PerfectScene-ikkunavalaistuksen edut lyhyesti

  Philips Lightingin dynaaminen PerfectScene-ikkunavalaistus: näyteikkuna, jota jäädään katsomaan
  Säästä energiaa

  Pysäytä ohikulkijat myymäläsi kohdalle

  Tehosta myyntiä vaihtuvilla valaistusmalleilla, jotka kiinnittävät ohikulkijoiden huomion ja tuovat enemmän asiakkaita sisään myymälään. 

  Säästä energiaa

  Kiinnitä huomiota valaistustehosteilla

  Korosta lippulaivatuotteita, jotta asiakkaat huomaavat ne välittömästi. Lisäksi voit luoda erilaisia tehosteita yhdistämällä järjestelmään himmennettäviä korostusvalaisimia.

  Säästä energiaa

  Herätä asiakkaiden mielenkiinto uusilla esillepanoilla

  Voit ohjata useiden näyteikkunoiden ja esillepanojen valaistusta helposti yhdestä ohjausjärjestelmästä, ja jopa luoda omia valaistusmalleja nopeasti mobiilisovelluksella.

  Mitä dynaamisella PerfectScene-ikkunavalaistuksella voi tehdä

   

  Dynaaminen PerfectScene-ikkunavalaistus auttaa hyödyntämään valoa ja tekemään esillepanoista houkuttelevampia ja myymälästä puoleensavetävämmän.

  Miten PerfectScene toimii


  PerfectScene-ratkaisussa markkinoiden parhaat kiskovalaisimet ja upotetut valaisimet yhdistyvät skaalattavaan ohjausjärjestelmään. Valitsemalla tilan ja liiketoiminnan tarpeisiin parhaiten soveltuvat komponentit voit luoda dynaamisen näyteikkunan, jota ihmiset pysähtyvät katsomaan.
  Philips Lightingin langaton ja helppokäyttöinen käyttöliittymä: Dynalite-ohjausjärjestelmä

  Dynalite-ohjausjärjestelmä

  Langattomasti käytettävässä sovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit päivittää sisältöä reaaliaikaisesti ja valita 16 dynaamisesta valaistusmallista näyteikkunaasi sopivimman.
  TrueFashion – Parasta valon laatua pienessä koossa

  TrueFashion

  Näiden valaisimien valokeila on erittäin kapea, ja sillä on helppo korostaa tarkasti tiettyjä tuotteita näyteikkunassa ja kiinnittää huomio niihin.
  Philips Lightingin StylID-näyteikkunavalaisimilla toteutat laadukkaan ja dynaamisen LED-valaistuksen

  StyleID

  StylID-valaisimien modulaarinen rakenne, muunneltava valokeila ja kiinteä himmennystoiminto mahdollistavat niiden monipuolisen käytön jatkuvasti muuttuvassa näyteikkunavalaistuksessa.

  Asiakasesimerkit

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
  jos sinulla on kysymyksiä. 

  Tutustu muihin myymälääsi soveltuviin valaistusjärjestelmiin