Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  StoreWise

   

  LED-ruokakauppavalaistus

  Älykäs ruokakauppavalaistus

  Ruokakauppavalaistuksessa tärkeintä on löytää tasapaino energiatehokkuuden ja kustannusten hallinnan välillä siten, että myymälässä on miellyttävää tehdä ostoksia. StoreWise on älykäs myymälävalaistusratkaisu, joka täyttää nämä molemmat vaatimukset. Miellyttävä LED-valaistus pienentää energiakustannuksia, minkä lisäksi valaistuksen ohjausjärjestelmät ja hallintaohjelmisto tuovat lisäsäästöjä. Tuloksena on hyviä asiakaskokemuksia, jotka kasvattavat myyntiä ja tukevat brändiä.

   

  StoreWise on tulevaisuuden vaatimuksiin valmis järjestelmä, jolla voit rakentaa liikkeeseesi yksilöllisen ratkaisun. Tuotteiden parhaat puolet osoitetaan hyödyntämällä valaistusta, joka luo asiakkaille miellyttävän ilmapiirin ja auttaa suunnistamaan myymälässä. StoreWise-järjestelmän asennus ja ylläpito ovat vaivattomia, ja voit räätälöidä yksilöllisiä valaistusmalleja ja himmennysaikatauluja myymäläpäälliköille tarkoitetulla kätevällä sovelluksellamme.

  Älykäs ruokakauppavalaistus – Energiatehokkaat valaisimet, keskitetty ohjaus ja hallintasovellukset
  Näin voit huomioida päivärytmin ja korostaa tiettyjä alueita tarjouskampanjoiden tai erikoistapahtumien yhteydessä. Monipuolisten asennuspakettien ansiosta pääset hyödyntämään älykkään myymälävalaistuksen etuja välittömästi. Paketti sisältää energiatehokkaat valaisimet, keskitetyt ohjausjärjestelmät ja sovellukset.

  StoreWise-järjestelmän edut lyhyesti

  Kiinnitä ohikulkijoiden huomio ja lisää myyntiä Philips Lightingin StoreWise-LED-ruokakauppavalaistuksella
  Säästä energiaa

  Luo mieleenpainuvia kokemuksia

  Kiinnitä ohikulkijoiden huomio ja houkuttele asiakkaat palaamaan myymälään luomalla kutsuva ympäristö, jossa tuotteet esiintyvät aina edukseen.

  Säästä energiaa

  Säästä energiaa

  LED-valaistukseen siirtymisestä tulevien säästöjen lisäksi älykäs himmennyksen ohjausjärjestelmä voi laskea energiakustannuksia vielä 35 prosenttia.

  Säästä energiaa

  Hallitse ruokakauppavalaistusta helposti

  Voit helposti muuttaa valaistusmalleja tai aikatauluja sekä tarkastella järjestelmän tilatietoja langattomasti mobiilisovelluksella.

  Säästä energiaa

  Huolehdi tulevaisuudenkin tarpeista

  Tehosta toimintaasi integroimalla ruokakauppavalaistus rakennuksen muihin järjestelmiin. Voit myös tarvittaessa lisätä myöhemmin helposti uusia myymälöitä järjestelmään.

  Mitä StoreWise-järjestelmällä voi tehdä

   

  StoreWise on yhdistetty LED-valaistusjärjestelmä ruokakauppoihin. Järjestelmää voi käyttää yhdessä tai useammassa myymälässä. Säästöjä kertyy lisää, kun lisäät järjestelmään muita ominaisuuksia, kuten päivänvalon keräämisen, valaistusaikataulut ja läsnäolon havaitsemisen.

  Miten StoreWise toimii

  StoreWise-työkalujen avulla saat helposti kaiken irti valaistusjärjestelmästäsi.
  Kiinnitä ohikulkijoiden huomio ja lisää myyntiä Philips Lightingin StoreWise-LED-ruokakauppavalaistuksella
  StoreWise-käyttöliittymä

  StoreWise-käyttöliittymä
  Mobiilisovelluksella voit luoda ja muokata esiasetuksia, muokata aikatauluja ja tarkistaa järjestelmän tilan sekä valita esiasetuksia manuaalisesti.
  Dry contact -laitteet

  Valaistusohjaimet
  Ohjaimilla voit käyttää älykästä himmennystä, aikataulutusta ja aluejakoa. Integrointilaitteilla taas voit liittää valaistusjärjestelmän kolmannen osapuolen järjestelmiin, kuten turvajärjestelmään, ilmastointiin ja rakennuksen hallintajärjestelmään.
  Anturit

  Anturit
  Järjestelmä käyttää antureita liikkeen havaitsemiseen ja valaistuksen himmentämiseen tai kirkastamiseen tarpeen mukaan.
  LED-valaisimet

  LED-valaisimet
  Tarjoamme kattavan valikoiman LED-valaisimia vähittäismyyntikäyttöön: kohdevalaisimia, lineaarisia valaisimia ja yleisvalaisimia.
  Tuore-elintarvikkeiden valaistusmallit

  Tuore-elintarvikkeiden valaistusmallit
  Tuoreille elintarvikkeille tarkoitetuilla valaisimilla ja valaistusmalleilla saat tuoretuotteet esiintymään edukseen ja vähennät hävikkiä.

  Asiakasesimerkit

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
  jos sinulla on kysymyksiä. 

  Lue lisää StoreWise-ratkaisuun soveltuvista valaistusjärjestelmistä