Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Ensimmäinen älykäs

  kytke ja käytä -valaisin

  Ensimmäinen älyvalaisin, jossa on saumattomat yhteydet ja liitännät

   

  Iridium gen3 -perheen uusklassinen muotoilu takaa, että valaisin sulautuu huomaamattomasti niin asuinalueille kuin pääteillekin. Iridiumin pyöreän muodon inspiroima Iridium gen3 tarjoaa uuden leditekniikan parhaat puolet klassisesti muotoiltuna.

   

  Katso Iridium gen3 -video

   

  Iridium gen3 on ensimmäinen älyvalaisin, jossa on saumattomat yhteydet ja liitännät. Sen käyttöönotto on yksinkertaista: asennettuasi valaisimen voit hallita sitä suoraan CityTouch-valaistuksenhallintajärjestelmällä. Etähallinta ei voisi olla helpompaa!

   

   

   

  Potilashuoneiden valaistusjärjestelmä

  Iridium gen3 -valaisin CityTouch-valmiudella

   

  Iridium gen3 -valaisimet voidaan yhdistää saumattomasti CityTouch-ympäristöön ilman lisälaitteita, olemassa olevaa matkapuhelinverkkoa hyödyntäen. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmän huollosta eikä yhteydenhallinnasta, sillä ne ovat osa palveluamme. Kun valaisimet on yhdistetty virtalähteeseen, ne näkyvät automaattisesti oikeassa paikassa CityTouch-kartalla ja kaikki valaistusta koskevat tiedot on tuotu järjestelmään. Valaisimia voidaan etähallita CityTouch LightWave -järjestelmällä.

   

   

  Iridium gen3 -perhe

   

   


  Iridium gen3 Large

  Tulossa pian

  Ota yhteyttä

   

  Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

   

  Yhteydenottolomake