Uudet havainnot innostivat Philipsiä tekemään uusia innovaatioita. Huomasimme, että paras tapa hidastaa valaistuksen aiheuttamia värimuutoksia on käyttää valoa, jossa on optimoitu valon spektri. Tämän mullistavan tekniikan ansiosta kauppiaat voivat hyödyntää joko pidempää säilyvyysaikaa tai voimakkaampaa valaistusta.
Edistyneet Philips LED Rose Food -valikoiman lamput pidensivät kokeissa lihatuotteiden säilyvyysaikaa jopa 20 prosenttia perinteisiin valkoisiin SON-lamppuihin verrattuna. Kokeissa hyödynnettiin myös tunnetun lihantoimittajan kanssa toteutettujen asiakaskyselyjen tuloksia.
Uudet havainnot innostivat Philipsiä tekemään uusia innovaatioita. Huomasimme, että paras tapa hidastaa valaistuksen aiheuttamia värimuutoksia on käyttää valoa, jossa on optimoitu valon spektri. Tämän mullistavan tekniikan ansiosta kauppiaat voivat hyödyntää joko pidempää säilyvyysaikaa tai voimakkaampaa valaistusta.
Edistyneet Philips LED Rose Food -valikoiman lamput pidensivät kokeissa lihatuotteiden säilyvyysaikaa jopa 20 prosenttia perinteisiin valkoisiin SON-lamppuihin verrattuna. Kokeissa hyödynnettiin myös tunnetun lihantoimittajan kanssa toteutettujen asiakaskyselyjen tuloksia.
Uudet havainnot innostivat Philipsiä tekemään uusia innovaatioita. Huomasimme, että paras tapa hidastaa valaistuksen aiheuttamia värimuutoksia on käyttää valoa, jossa on optimoitu valon spektri. Tämän mullistavan tekniikan ansiosta kauppiaat voivat hyödyntää joko pidempää säilyvyysaikaa tai voimakkaampaa valaistusta.
Edistyneet Philips LED Rose Food -valikoiman lamput pidensivät kokeissa lihatuotteiden säilyvyysaikaa jopa 20 prosenttia perinteisiin valkoisiin SON-lamppuihin verrattuna. Kokeissa hyödynnettiin myös tunnetun lihantoimittajan kanssa toteutettujen asiakaskyselyjen tuloksia.
Uudet havainnot innostivat Philipsiä tekemään uusia innovaatioita. Huomasimme, että paras tapa hidastaa valaistuksen aiheuttamia värimuutoksia on käyttää valoa, jossa on optimoitu valon spektri. Tämän mullistavan tekniikan ansiosta kauppiaat voivat hyödyntää joko pidempää säilyvyysaikaa tai voimakkaampaa valaistusta.
Edistyneet Philips LED Rose Food -valikoiman lamput pidensivät kokeissa lihatuotteiden säilyvyysaikaa jopa 20 prosenttia perinteisiin valkoisiin SON-lamppuihin verrattuna. Kokeissa hyödynnettiin myös tunnetun lihantoimittajan kanssa toteutettujen asiakaskyselyjen tuloksia.
Lehdistötiedotteet
Kasvata osaamistasi
Hue
Huikea tapa hallita jokaista kotisi Hue-lamppua