Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Pacific LED gen5

  Suunniteltu teollisuuden ja pysäköinnin vaativiin olosuhteisiin

  Optimaalista suorituskykyä vaativiin olosuhteisiin


  Valaisin sopii täydellisesti teollisuuteen ja pysäköintihalleihin, ja samalla se täyttää kaikki vaatimukset, mitä laadukkaalta valaistukselta odotetaan. Kosteus, erittäin korkeat tai matalat lämpötilat, kipinät ja kemikaalihöyryt vaativissa kohteissa rasittavat valaisinta, ja siksi valaistusratkaisun tulee olla kestävä. Valaisimen tulee myös valaista sopivasti ja oikea-aikaisesti, jotta valaistus tukisi tilan toimintaa turvallisesti. Lisäksi valaistuksen taloudelliset näkökulmat tulee myös huomioida: asennuksen ja huollon tulee olla helppoa, ja valaisimen tulee olla energiatehokas sekä tarjota houkuttelevat kokonaiskustannukset.  Samalla valaisimen tulee vastata kaikista vihreimpiin ympäristötavoitteisiin. 
  Philips Pacific LED gen5 is made for harsh conditions

  6 syytä valita Pacific LED gen5 

  Checkmark icon

  Vesi- ja pölytiivis sekä kemikaalinkestävä (IP66, IK08)

  Connect icon

  Pilvipalveluun integrointi optimoi ylläpitokustannukset ja energiansäästöt

  Connect icon

  Erittäin energiatehokas: jopa 160 lm/W

  Energy maintenance icon

  Käyttöikä jopa 100 000 h (L80)

  Energy maintenance icon

  Helppo asennus ja ylläpito  

  Energy maintenance icon

  Suunniteltu kiertotalouteen

  pacific led gen5 product

   

  Lataa esite ja tutustu uuteen Pacific LED gen5 -valaisimeen 

  Installation is as easy as 1, 2, 3

  Yksinkertainen asennus

   

  Asentaminen on helppoa, nopeaa ja joustavaa, sillä asennus- ja kytkentävaihtoehtoja on monenlaisia.  Lisäksi valaisimen modulaarisuus ja Signifyn Service tag -sovellus helpottavat huoltoa ja osien vaihtamista, mikä pienentää ylläpitokustannuksia.

   

  Katso asennusvideosta, kuinka helppoa on uuden Pacific LED gen5:n asentaminen.

  Mitä jos…

   

  ... valaisimesi muuntautuvaisivat muuttuviin tarpeisiisi jopa niiden arvioidun käyttöiän yli, mukaan lukien huollot, päivitykset ja vaihdot, ja samalla valaistus säilyisi yhtä tehokkaana? Tällainen on Philipsin tulevaisuuden visio, ja siksi Philips suunnittelee Pacific LED gen5:n kaltaisia valaisimia seuraavien kiertotalouden periaatteiden mukaisesti:

  1. Kierrätettävyys

   

  Loputtomia tapoja vaihtaa valaisinten osia ja pidentää koko Pacific LED -asennuksen käyttöikää. Valaisimet voidaan purkaa osiin, jotka koostuvat samoista (puhtaista) materiaaleista (esim. ilman koteloituja liitäntälaitteita, vaikeita lukkoja).  

  2. Huollettavuus

   

  Pacific LED -valaisimia on helppo huoltaa ja vaihtaa Signifyn Service tag -huoltotunnisteen ansiosta, joka perustuu QR-koodilla toimivaan tunnistusjärjestelmään, mikä tekee jokaisesta valaisimesta yksilöllisesti tunnistettavan.

  3. Energiatehokkuus

   

  Pacific LED -valaisimet ovat erittäin energiatehokkaita, jopa 160 lm/W. Valaisimeen on saatavilla valikoima räätälöityjä optiikoita, jotka tukevat optimoitua valaistussuunnittelua monissa kohteissa, minkä avulla säästetään vielä enemmän energiakustannuksissa. 

  4. Integroitavuus

   

  Pacific LED voidaan integroida Interact-ohjausjärjestelmään. Interactin ansiosta valaistusta ja ohjausjärjestelmää voidaan päivittää ja laajentaa ulkoisilla päivänvalo- ja liiketunnistimilla. Tunnistimien keräämä data tukee päätöksentekoa ja parantaa työntekijöiden tuottavuutta, työturvallisuutta ja hyvinvointia.

   

      

  5. Päivitettävyys

   

  Pacific LED -valaisimen päivittäminen on helppoa skaalautuvan Interact-alustan kautta, jolloin myös aiemman sukupolven valaisimissa käytettyjä samoja asennuskiinnikkeitä voidaan käyttää edelleen. Valaisinten vaihtaminen on erittäin helppoa.

  illu circularity

  Pacific LED gen5 on helppo integroida langattomaan Interact-ohjausjärjestelmään

  Pacific LED gen5
  Interact -ohjausjärjestelmän ansiosta älykkään valaistuksen ohjauksen eduista nauttiminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Se on kustannustehokas ja langaton järjestelmä, joka sopii monenlaisiin tarpeisiin: järjestelmä voidaan ottaa käyttöön vain valaisimilla ja älypuhelinsovelluksella, kun taas yhdyskäytävän lisäämisellä saadaan käyttöön lisää etuja. Järjestelmä on myös täysin skaalautuva, joten liiketoiminnan kasvaessa järjestelmää voidaan laajentaa helposti älykkäästä todella älykkääseen. Eikä edes vanhoja valopisteitä tarvitse vaihtaa! 
  brochure download

  Lataa esite

   

  Lue lisää uudesta Pacific LED gen5:stä ja saatavilla olevista ominaisuuksista ja vaihtoehdoista.

   

  Lataa esite

  ecat

  Siirry sähköiseen tuoteluetteloon 

   

  Tutustu teknisiin tietoihin ja lue lisätietoa sähköisestä tuotekatalogista

   

  Katso tuotetiedot

  industrie

  Valaistuksen ohjauksen edut teollisuudessa

   

  Lue lisää, millaisia ratkaisuja Philips tarjoaa teollisuus- ja tuotannonaloilla.

   

  Tutustu